|
| Autor |
Mesaj |
|
rambo Junior

Data inscrierii: 15/Mar/2009 Mesaje: 1
|
Trimis: Titlul subiectului: ACVILA-IUBIREA MEA |
|
|
Fratii mei,
Inca odata s-a dovedit ca in Romania primeaza interesele politice in fata nevoilor curente si concrete. Atunci cand distrugi in 5 minute ceea ce s-a creat cu sudoare si sacrificiu in 6 ani, nu meriti respect. Atunci cand ai un copil pe care l-ai crescut, l-ai educat, l-ai facut olimpic si il dai spre adoptie unei familii de tigani, fara nicio remuscare, nu meriti sa privesti in ochi acel copil.
Ati inteles bine: ACVILA TRECE LA JANDARMI. Orgoliile unora sunt satisfacute, mai ales ca iau de-a gata ceea ce unii au produs de-a lungul timpului.
Oameni buni, cum credeti ca se simte un om care 6 ani a scos bani din buzunar ca sa isi asigure o pregatire care tinde catre perfectiune. Cum se simte un om care venea la serviciu din placere si mai avea restante la concediu, numai din motivul ca nu a simtit nevoia sa se odihneasca, iar acum e pe cale sa cada in groapa cu lei.
Poate sunt patimas. Recunosc. Dar durerea e prea mare.
Domnilor si doamnelor, totul s-a facut pe la spate. Am aflat despre miscare in ultima zi, cu doua ore inainte de a se intra in sedinta CSAT. Si atunci datorita faptului ca inca sunt oameni care apreciaza un lucru bine facut si care ne-au iubit si apreciat.
Vorbele sunt de prisos si nu le mai gasesc. Nu imi pare rau de dedicarea pe care am acordat-o meseriei. Am facut-o din proprie vointa si pentru ceva ce a meritat atata cat a fost. Nu cred ca voi mai putea sa investesc atata suflet pentru ceva in viitor, dar sper ca da. Oricum, voi fi mult mai circumspect si, poate mai precaut.
Incepand de azi ACVILA a murit, dar spiritul ei va trai prin noi si, poate intr-o zi, vom putea sa miscam elefantii din locurile lor si sa-i trimitem catre cimitirele unde le e locul. Poate intr-o zi in acest sistem se va putea promova pe merite si nu pe baza nepotismelor si al intereselor politice.
ACVILA TE VOM IUBI MEREU SI NU TE VOM UITA NICIODATA!
Ii multumesc administratorului,pentru ca mi-a acceptat gazduirea aici pe pagina de la Calarasi,poate face o rubrica,gen alte forte-ceva adecvat si pentru noi deveniti "jandarmi"peste noapte.
|
|
|
| Sus |
|
|
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|