Forum
  ¤   Pagina de start a forumului jandarmeriacalarasi.MyForum.ro

¤   Mesajele scrise de la ultima vizita
  ¤   Mesajele proprii
  ¤   Mesajele la care nu s-a raspuns
jandarmeriacalarasi.MyForum.ro
Jandarmeria Calarasi
 FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Aspecte din munca jandarmilor calaraseni

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului jandarmeriacalarasi.MyForum.ro -> Jandarmeria Calarasi imagine si prestanta Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Aspecte din munca jandarmilor calaraseni
Autor Mesaj
costi
Junior
Junior
costi

Data inscrierii: 02/Iun/2008

MesajTrimis:     Titlul subiectului: salut Raspunde cu citat (quote)

salut!
m-am vazut si eu intr-o fotografie de mai sus.
imi pare bine ca am fost si eu de folos atunci la inundatii oamenilor.
spune-mi admin cum pot sa postez si eu fotografii sau video pe forum?[/img]

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
arabella
Junior 2
Junior 2
arabella

Data inscrierii: 01/Iun/2008

MesajTrimis:     Titlul subiectului: Re: salut Raspunde cu citat (quote)

costi a scris:

salut!
m-am vazut si eu intr-o fotografie de mai sus.
imi pare bine ca am fost si eu de folos atunci la inundatii oamenilor.
spune-mi admin cum pot sa postez si eu fotografii sau video pe forum?[/img]

O IMAGINE O PUI CU BUTONUL IMG DE MAI SUS,SA PUI FOTOGRAFII IN DERULARE E MAI GREU
IMAGINI VIDEO SI SUNET AM AUZIT CA SE POT PUNE DE PE SITE URI AICI NU TE LASA ADMINISTRATORII CA LE INCETINESTE SERVERUL.

pirotehnistu
Junior 2
Junior 2
pirotehnistu

Data inscrierii: 03/Iun/2008

MesajTrimis:     Titlul subiectului: cum sa ne vindem marfa Raspunde cu citat (quote)

am venit si eu aici imi place forumul asta parcaeste mai intim mai personal.
astazi am aflat de el.cred ca trebuia sa fie facut mai demult,dar niciodata nu e tarziu.bravo admin cred ca stiu cine esti,felicitari!
dupa cum spui trebuie sa ne vindem marfa.
sunt de acord dar trebuie munca ptr asta.
suntem cam ultimii pe tara la amenzi am vazut si nu prea imi place.
cu fotografiile sa prezentati pe cine merita nu pe toti puturossii care se lasa pozati,pe cei ce trebuie.
mai vreau sa va spun ceva rufele trebuie sa ni le spalam in familie si sa avem curajul sa vorbim cand suntem intrebati de comandanti.
si forumu este bun dar acolo in unitate ar trebui sa vorbim.
ce viteji suntem aici pe forum si tacuti la sedinte va spune cu siguranta seful ala mare.
salutare si sa ne apucam de treaba

pro sau contra
Junior
Junior
pro sau contra

Data inscrierii: 05/Iun/2008

MesajTrimis:     Titlul subiectului: doar atat? Raspunde cu citat (quote)

frumoase poze dar doar atat?
subtire...

arabella
Junior 2
Junior 2
arabella

MesajTrimis:     Titlul subiectului: FOTO Raspunde cu citat (quote)

AM SI EU NISTE FOTOGRAFII ADMIN DAMI O ADRESA UNDE SA TI LE DAU CA SA LE PUI SUS PE IMAGESHACK

leo
Junior
Junior
leo

MesajTrimis:     Titlul subiectului: fotografie Raspunde cu citat (quote)

Aspectele din munca voastra nu sunt mereu aratate in presa.Cei ce muncesc sunt trecuti cu vederea.Odata cu ani in urma Chiru aparea la radio si prezenta multe probleme,lumea era interesata.
Aud azi ca societatea care chema jandarmii la scandaluri ii huiduieste.huiduiesc ptr ca au luat bataie ca martori.
Vedeti voi vreti ca forumul asta sa arate fracțiune buna a c.j.j. Calarasi dar componentă buna nu merge bine-din pacate -fara porțiunea negativa.
Dar este loc ptr mai bine.

pirotehnistu
Junior 2
Junior 2
pirotehnistu

MesajTrimis:     Titlul subiectului: prestanta noastra Raspunde cu citat (quote)

si azi am fost chemati de acasa,din libere la o adunare si la un bilant.
cat de bine sunt pregatiti ofiterii nostri cu bilantul am vazut azi ca nu aveau materialul facut.
normal ca s-a amanat altadata urmand sa fim chemati de acasa pentru ca sunt ei tolerati sa isi bata joc de noi.
ni s-a spuis sa luam loc in formatie de vreo 5-6 ori ca sa constatam ca cine ne vorbeste este un prost,nu stie ce e aia o comanda militara adresandu-ne:
"haideti- luati loc in formatie\" si altele
nimic important decat ca s-au aprobat 2 biolete la statiuni pentru cine a stiut de asta si de conditii ptr a face cereri de bilete.
ne cheama la adunare ca sa ni se spuna ca sunt unii(nu vrea sa spuna cine) care nu isi sterg arma,sau ca vom fi chemati alta data pentru ca sa ni se faca bilantul,alta adunare din timpul liber.
poate ni se spune unde ne-au ajuns banii ptr reparat autospeciala care au fost stransi prin cheta,ca se mai fac magarii
imi pare rau sa scriu despre fracțiune asta adr la mobil suntem cei mai dezorganizati si pe sefi nu-i intereseaza de asta

rezervist Craiova
Junior
Junior

Data inscrierii: 13/Iun/2008

MesajTrimis:     Titlul subiectului: FELICITARI! Raspunde cu citat (quote)

Am onoarea sa va salut!
Ma numesc Doru si sunt colonel in rezerva.Am lucrat 32 ani la Craiova in cadrul unui Regiment de transmisiuni care s-a desfiintat ca multe altele din tara.Am iesit la pensie din functia de comandant.Vreau sa va felicit,am ajuns aici intamplator si imi place foarte mult ce activitati desfasurati.
Ar necesită sa va mandriti cu munca voastra si sa promovati in continuare valorile formate din generatie in generatie,nu cum din pacate se face in ceea ce a mai ramas din Armata acestei Tari.
Va felicit si va vor in continuare spor la munca!

cu stima,
col(r)
Haizman Dumitru

pirotehnistu
Junior 2
Junior 2
pirotehnistu

MesajTrimis:     Titlul subiectului: spor la munca Raspunde cu citat (quote)

domnu colonel va multumesc dar spor la munca este mereu,salariile sunt la fel, munca ni se cere mai multa mereu,dvs ati trait alte vremuri in care altfel era salarizarea si viata in armata.

arabella
Junior 2
Junior 2
arabella

MesajTrimis:     Titlul subiectului: TOTUL IN IMAGINI Raspunde cu citat (quote)

SALUT ADMIN BINE V-AM REGASIT BAIETI DUPA ACEST MIC CONCEDIU!
SCHIMBARI PE AICI,BRAVO ADMIN PTR PLAYERELE DE PE YOU TUBE SI MAI ALES PTR FINAL PLAYER 2 PARCA AM VAZUT ACOLO CEVA DE LA IJJ CALARASI?
SE POATE MAI MULT,AM VAZUT CA DL COMANDANT VREA SA AJUTE POATE CUMPARA O CAMERA DE LUAT VEDERI SA AVEM SI NOI CE SA PREZENTAM DIN MUNCA NOASTRA SAU MAI BINE ZIS ASPECTE DIN 25% DIN ACTIVITATEA CELOR CE MUNCESC.
IMI ADUC AMINTE DIN CE ZICEA ODATA DL COMANDANT LA O SEDINTA:
"NU STIM SA NE VINDEM MARFA!"
POATE NE AJUTI TU SA O VINDEM

SALUTARE SI SPOR LA MUNCA!

pirotehnistu
Junior 2
Junior 2
pirotehnistu

MesajTrimis:     Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Scopul de a arata in imagini ijj-ul nostru este nobil dar uite ca nu prea ai ce sa arati.
Incearca si tu la baietii aia cu prime de merit poate iti acorda o filmare ei sigur au ce sa arate doar sunt floarea jandarmeriei calarasi
bafta![url=http://www.99poze.ro/p/2ea5b1106a411446a1487406ecd6876f.jpg]Aspecte din munca jandarmilor calaraseni salut[/url]

un simplu cetatean
Junior
Junior

Data inscrierii: 12/Feb/2009

MesajTrimis:     Titlul subiectului: Re: Aspecte din munca jandarmilor calaraseni Raspunde cu citat (quote)

admin a scris:

Voi prezenta in link-ul de mai jos cateva imagini din munca unor jandarmi de la I.J.J. Calarasi.
Veti recunoaste jandarmi in timpul desfasurarii unor activitati de pregatire profesionala,in momentul inundatiilor din 2006 la evacuarea populatiei sinistrate si ajutorarea acesteia,sau in timpul unor razii in coloniile de romi.

http://img231.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img231/2708/1212399529w5d.smil

Buna seara!
Sunt de profesie arhitect si lucrez in mun. Bucuresti.
Nu cred ca are importanta cum ma numesc sunt pana la urma un rudimentar cetatean.
Am ajuns din greseala pe forumul vostru al jandarmilor din Calarasi,si nu pot sa ma abtin sa nu spun ca imi place.
Sunt multi dintre voi care trateaza munca si relatiile cu cetatenii cu respect,sunteti oameni e care ne putem baza la trebuință fie ca este vorba de inundatii,cutremure dar si la meciuri sau mai ales pe strada.
Personal am o mare simpatie fata de voi jandarmii,am o incredere mult mai mare in voi decat in politisti.
Imi place de voi in întâiul rand cum sunteti organizati si ce fel munciti.
Vorbiti altfel decat un politist si finalizati ceea ce incepeti.
Am vazut imagini din activitatile voastre si pot sa va spun ca aveti cu ce sa va mandriti.
Va felicit atat pe voi cat si pe realizatorul acestui site,pentru modul in care va prezentati.
Continuati si veti avea simpatia noastra a multor romani.

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului jandarmeriacalarasi.MyForum.ro -> Jandarmeria Calarasi imagine si prestanta Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Galaxian Theme 1.0.1 by Twisted Galaxy