Forum
  ¤   Pagina de start a forumului jandarmeriacalarasi.MyForum.ro

¤   Mesajele scrise de la ultima vizita
  ¤   Mesajele proprii
  ¤   Mesajele la care nu s-a raspuns
jandarmeriacalarasi.MyForum.ro
Jandarmeria Calarasi
 FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cadre intre cadre(militare)

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului jandarmeriacalarasi.MyForum.ro -> Barfa,chestii@socoteli Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Cadre intre cadre(militare)
Autor Mesaj
arabella
Junior 2
Junior 2
arabella

Data inscrierii: 01/Iun/2008

MesajTrimis:     Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

HMMMMMM!
EU CITESC PRINTRE RANDURI ALTCEVA,SI ANUME DESPRE O PROASTA ORGANIZARE.
CUM VINE ASTA SE EFECTUEAZA MISIUNI DE PESTE 16 ORE?
UNII SUNT LA PROGRAM DE 8 ORE IAR ALTII LA 20-24 ORE?
SUNT CURIOS DACA SE INTAMPLA UN ACCIDENT DE CIRCULATIE DIN CAUZA OBOSELII CINE RASPUNDEA.
MAI CITESC PRINTRE RANDURI DESPRE TINEREA LA UNITATE A OFITERILOR PREGATITI CA SA INDRUME DE LA DISTANTA PRIN TELEFON MISIUNILE.
ACEEASI SI ACEEASI OAMENI II VAD LA MUNCA MEREU PE STRADA SI SUNT DIN CE IN CE MAI PUTINI,FOARTE MULTI BAIETI TINERI SE "TRAG"LA BIROU PRIN FATA UNUI CALCULATOR.
APROPO,AIA DE LA CONTABILITATE ATI VAZUT CE GRIJA AU AVUT FATA DE VOI NICI MACAR BANII PENTRU DIURNA :lol: :lol: :lol: NU VI I-AU DAT IN AVANS.
ESTE ADEVARAT CA MAI SUNT SI BAIETI BUNI DE CARE SCRII DAR SUNT RARITATI.

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
jupanu
Junior
Junior
jupanu

Data inscrierii: 10/Iun/2008

Mai oameni buni m-am gandit sa readuc in prim plan acest subiect deoarece asta ne doare pe toti ca pana la urma pe langa pasiunea de a merge la serviciu si toate sacrificiile, vin facturile si astea se platesc cu bani. A ajuns un euro aproximativ 3.9 ron moment in care slariul unui subofiter, si asa mic, tinde sa il egaleze pe ce al unui subofiter african. Am vazut ca politistii s-au revoltat si au obtinut o crestere (ca doar au sindicat). Am citit proiectul de lege cu marirea politistilor si am vazut ca nu se spune nimic de cadre militare. Ca doar noi nu avem sindicat, nu avem voie. Am ajuns (la nivel salarial) scursurile societatii. Ultimii oameni pe care nimeni nu da doi bani. Daca se continua asa, din oameni ai legii o sa ajungem noi sa furam ca sa putem trai. Marire la profesori universitari 72 %, marire la ceilalti profesori 52 % si tot asa. La militari 4% tot anul. Cred ca sunt idioti. Acesti "conducatori luminati" care fac aceste pomeni electorale nu ar trebui sa uite ca sunt mai multi militari in tara asta decat profesori dar asta o sa se vada la vot. am auzit de oameni care au luat concursul pt subofiter si cand au auzit salariul au refuzat sa se prezinte la serviciu. Asta e, nu mai zic nimic. Cainii latra, caravana trece.

mc hammer
Junior
Junior

Data inscrierii: 27/Iun/2008

MesajTrimis:     Titlul subiectului: la unii prime si la altii nici multumesc? Raspunde cu citat (quote)

traim din ce in ce mai prost.asteptam sa luam si noi o întâia pentru cat am tras anul asta,macar pentru cat am stat in picioare.cand a fost necesitate de noi am raspuns prezenti mereu si acum se pare ca nu o sa luam nici o prima.
am auzit ca s-au dat prime pentru contabili.din ce fonduri?ei lucreaza la alta arma?nu i-am vazut pe la defilare,pe la misiuni sau facand curatenie prin curte.asta este numai pentru noi prostii?
cand ne primim decontarile pentru ordinele de serviciu?
ne mai baga si pe noi cineva in seama anul asta?
nici macar multumesc nu ne-au transmis comandantii pentru activitatile de la votare.am o mare suparare pentru modul in care suntem vazuti,si tratati.multi bugetari au luat prime de sf nicolae an de an iar noi nimic.
pentru noi nu sunt sarbatori?
prime de summit nu s-au dat conf promisiunii,indicele nu a crescut,prima de vacanta nu luam, spor de fidelitate nu luam.acum iata ca muncim ca prostii suntem chemati in momentul gratuit si nu ne baga nimeni in seama.
de ce codul muncii este valabil numai la anumiti bugetari si la noi nu?
lor li se pot plati orele suplimentare iar noua nu.este legal?
nu ne informeaza nimeni ce drepturi avem la libere daca lucram in tura,guvernul a dispus zile libere pe 1 dec,25,26,27 dec.
cum lucram?cum mai luam liberele pentru votare/ce se aude cu primele dar cu salariile mici?

pirotehnistu
Junior 2
Junior 2
pirotehnistu

Data inscrierii: 03/Iun/2008

Pe mine cel mai mult ma supara faptul ca dupa fortarea facuta de aproximativ toti prin munca suplimentara nu ne-a multumit nimeni.Macar atata puteau sa faca sefii sau comandantii nostri.Nici macar acum nu s-au gasit bani sa ni se deconteze diurna.
Mai ma supara cum au fost facute planificarile,unii subofiteri trepadusi aceeasi an de an fiind planificati in control imbracati civil ca si cand haina militara ii strangea.Au venit cu ofiterul in control si au plecat fără întârziere ca era si frig,nu suportau domniile lor frigul sau statul in picioare.
Am avut probleme cu tot felul de tigani cu batai sau betivani cum spui si tu admin si nu i-am vazut acolo.Totul se dirija telefonic sau nici asa sau din dispecerate bine incalzite ori de la birou.
O sa-i vedem in schimb pe listele cu prime de merit abonati la fel ca anul trecut.
La munca e adevarat ca suntem din ce in ce mai putin cum ziceti si voi multi baieti tineri se retrag prin birouri .
Au posterior nu ca noi prostimea.
Si mai au curajul sa iasa si in fata.
Poate doar ei merita multumirile.
M-am imbolnavit de atatea patrulari cand la Sarulesti,cand la conducte,cand in oras.Facem treaba multor altor colegi.
Nu vad oameni noi nici intre noi subofiterii si nici ofiteri.
Aceeasi ofiteriii vezi zilnic.Nu conteaza ca sunt in concediu ca au si ei familie sau prietena.Zilnic il vezi pe Gheorghe,Dobre,Rusu.Mai rar il vezi pe Istrate,Manescu sau Dinu.De altii nu mai vorbesc nici nu-i cunosc.Nimeni nu ne intreba de sanatate de problemele ce le avem cu familiile cu bancile cu viata in general.In aceeasi oameni se trage mereu.Daca te plangi este unul care iti va spune ca esti gratuit sa pleci poti sa fii usor inlocuit e cineva care asteapta la poarta sa te inlocuiasca.Adica esti un rahat usor de inlocuit.
Degeaba ne incurajeaza aici admin cu povesti si din ce in ce mai rar cate un sef.Eu nu vad fracțiune buna a lucrurilor,o mai exista?
Am auzit pe dl cdt in urma cu cateva luni ca spunea ca s-au dublat fondurile de prime si ca la acordarea lor se vor avea in vedere cei operativi.
Acum vad altceva.Nu mai exista fonduri de prime si cat de curand voi vedea ca nu operativii sunt pe lista ci altii sunt abonati.Listele sunt secrete.Am auzit ca s-au dat prime la contabilitate pentru cei ce se ocupau cu controlul financiar preventiv.Pentru ei s-au gasit fonduri.
Nu mai am incredere in nimeni.
Jandarmeria a ajuns si pentru mine una din proastele alegeri ale vietii o meserie prost platita si care nu imi mai da satisfactii.
Si asta devine pe zi ce trece o convingere.

arhanghelul mihail
Junior
Junior
arhanghelul mihail

Data inscrierii: 06/Iul/2008

MesajTrimis:     Titlul subiectului: EXEMPLU Raspunde cu citat (quote)

Parerea mea este ca cei ce muncesc adica se implica sa fie apreciati cum trebuie iar cei ce vin la munca ca sa aiba de unde sa plece sa fie obligati sa munceasca.
Cum adica vine aia:daca nu iti convine fa raport,si da-ti demisia este altu la poarta?
Si subofiterii sunt cadre si au drepturi.
De ce unii ofiteri stiu sa vorbeasca cu ei si sa ii organizeze iar altii nu?
Aici trebuie lucrat.
Va dau exemplu pe Antonaru.
Cand vorbeste cu colegii subofiteri o face intre ei nu dupa scari,in jurul lui se face un cerc,este ascultat,se fac propuneri si se tine cont de ele.
Toti sunt ascultati,nu se fac favoruri.
Si mai este ceva.Este printre putinii ofiteri care da noroc strangand mana colegilor.Poate si dinn respect nu numai din educatie.
Am citit titlul si asa este sunt cateva cadre intre cadre.
Pe unii ii preocupa munca si altii se fac ca muncesc.
Nu il dau exemplu pe Marinica sau pe ofiterii lui mai sunt si altii.Inclusiv pe cativa nou angajati i-am vazut cu amenzi sau dosare.
Si cadrele de la birou au raspundere sa stiti,au termene si situatii,muncesc peste program.
Poate l-ati vazut pe Cont. sef. cat de des vine dupa program,poate ati intrat pe la personal si ati vazut ce dosare sunt pana si pe jos cand se fac concursuri de angajare.
Este adevarat ca pe strada munca este mai grea si ca trebuie sa fie privit altfel un lucrator ce baga pe strada.
Credeti ca la birou este mare fericire?
Sau ca ceilalti nu ar merita o întâia anuala,ca peste tot prin alte institutii sau societati?
Asta este situatia,asa suntem vazuti,poate si ineficienti,sigur nu sunt nici bani este doar recesiune.
Eu recomand sa ne comportam ca militari si sa ne tratam ca atare.
Si poate sa invatam de la altii sau din greselile noastre.
Sanatate!

arhanghelul mihail
Junior
Junior
arhanghelul mihail

Data inscrierii: 06/Iul/2008

MesajTrimis:     Titlul subiectului: pentru admin Raspunde cu citat (quote)

Ei si ce?
Cui nu convine ce se scrie sa puna mana pe Constitutie la art 30.,poate sa se uite mai atent la ei insusi.
De multe ori gura pacatosului adevar graieste.
Tot el,adevarul deranjeaza. Mie imi place forumul,gasesc aici multe opinii ale unor baieti cititi,si informati.
Salutare!

costi
Junior
Junior
costi

Data inscrierii: 02/Iun/2008

MesajTrimis:     Titlul subiectului: cadre intre cadre Raspunde cu citat (quote)

parca pe forum aici se scria despre partea buna si acum vad ca sunt si unii care dau cu bata in balta.
cum poti sa fii de acord cu un individ care pretinde ca este jandarm si care isi insulta colegul de fata cu altii?
cum poate sa faca asta sa ameninte un coleg care fata de el are merite si rezultate, întrebuințând relatiile de sluga pe care le are cu un adjunct?
el stie de faptul ca il invoca mereu ca sa scape din toate abuzurile ce le face?
am ramas uimit sa il vad pe individ ca umbla zilnic cu reportofonul deschis si provoaca la discutii pe care le inregistreaza,lui i se da voie cu reportofon ca trebuie sa isi prezinte munca la sef.l-am vazut spaland masina sefului,plimband copii lui sau facand servicii bancare,piata acestuia. pentru asta este abonat si la întâia de merit.de cate ori vine turnatorul in grupul nostru se spune sa schimbam subiectul.
de numeroase ori se lasa liniste ca si cand cine stie ce mare comandant a intrat.
nu merita sa-i spunem numele,e unul fara preocupari care nu ne ajuta cu perfect nimic in misiuni, individ care si-a cerut sefului la care ii face servicii functia meritata de altul si care dl.comandant a promis in sedinta ca va fi ocupata prin concurs.iata ca nu a fost asa!
stiu ca este atat de slab pregatit profesional pentru ca nici un proces verbal nu stie sa faca.doar denunturi si injurii stie acest individ.
pentru ca in cazul ca se simte cine este, eu ca de altfel mai multi colegi pentru tupeul care il are ii transmitem un sincer sictir si ii promitem ca o sa avem grija de el.
in ceea ce spuneti in articole este drept ca suntem cadre intre cadre.
unii vrem sa parem mai mult de ceea ce suntem si nu stim cum sa o facem.
grupa in care lucrez munceste,este unita.zilnic facem dosare penale,dam amenzi si muncim unde suntem trimisi.
altii se fac ca muncesc vin in control sau ca sa aiba ce informa pe sef.
aflam ca de la ceea ce a fost informat seful si pana la realitate este distanta mare.de multe ori isi asuma rezultatele muncii noastre sau contributii marcante fara sa fi facut nimic. i se multumeste si este avut in atentie mereu la prime.
este si asta o munca.

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului jandarmeriacalarasi.MyForum.ro -> Barfa,chestii@socoteli Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Galaxian Theme 1.0.1 by Twisted Galaxy