|
|
CINE A POFTIT SA FIE ALES PRESEDINTE |
|
| Aveti incredere in NEAGU NECULAI? |
| DA |
|
0% |
[ 0 ] |
| NU |
|
100% |
[ 20 ] |
|
| Voturi totale : 20 |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
contele de monte cristo Junior 2

Data inscrierii: 04/Iun/2008 Mesaje: 27 Localitate: important detasament de paza
|
Trimis: Titlul subiectului: CINE A POFTIT SA FIE ALES PRESEDINTE |
|
|
In cadrul adunarii generale a unitatii azi 12.01.2009 s-a ales conducerea Asociatiei Grigore Ghica-Sucursala Calarasi.
De la inceput am ezitat sa cred in aceasta Asociatie.
Desi din cadrul Detasamentului 2 nu suntem membri ai Asociatiei,a participat ca si alti colegi nemembri cu propuneri la vot si votand.
Cea mai tupeista propunere a venit din componentă Lt. Stanciu psihologa unitatii care l-a propus pe colonel in rezerva Neagu Neculai presedinte de onoare al Asociatiei.
Murmure in sala,din fracțiune celor operativi,huiduieli,aprecieri ca:"Rusine!"'altele.
Domnu Neagu a iesit la pensie si pensia este mica de 40 milioane,banii aia 500 de milioane primiti ordonanta au fost cheltuiti,mai vrea sa fie platit si de cadre din cotizatii mai ales cand a aflat ca Statutul Asociatiei o permite.
De ce el si nu fostul comandant si el in rezerva?
De ce nu subofiteri in rezerva?
Domnul Dinu a uitat sa-i anunte si pe ei care au fost jandarmi ca pot fi membri?
Decat Domnu Neagu si-a manifestat(cum?)optiunea de a fi membru.
Au mai fost 2 propuneri,Munteanu fostul comandant si col Florea.
Rusinea la care am asistat toti s-a numit alegere.
Fara a se stabili forma de votare,fara a se stabili cine are drept de votare-cine este membru si fara a se face o prezenta,s-a supus la vot Neagu sau Florea.
Pentru Neagu a ridicat mana mai putin de un sfert din unitate.
Pentru Florea a ridicat mana peste trei sferturi din unitate,din cei prezenti.
Comisia de "validare "a respectat vointa comandantului de a fi ales Neagu presedinte si nu vointa salii.
Asa ca Domnu Dinu (care are pretentia de a se numi jurist,om al legii in unitate) a mintit rezultatul.
A spus :"pentru Neagu s-au exprimat 62 de voturi si pentru Florea 55 voturi pentru a fi ales presedinte".
Pai bine mai nene,62+55=117,nu?
Unde este diferenta pana la peste 300 de cadre ale unitatii,cum au votat astia?
Dar cei aflati in serviciu?
Cine a facut parte din comisia de numarare,cine a facut procesul verbal,ca noi nu am vazut nimic...
Alegem o Conducere cum se ordona de catre comandanti?
Revin sa scriu despre demnitatea de care a dat dovada DL col. Florea Costel:"Propun sa votam daca comisia va fi platita de membri;eu unul personal nu vreau sa fiu platit,banii se pot utiliza pentru cei cu nevoi reale".
Bravo domnule colonel ai avut toata stima si increderea noastra si am votat cum ati propus cu totii: Comisia sa nu fie platita de membri.
In rest pot sa spun ca ceilalti colegi ca este o rusine pentru Jandarmeria Calarasi ca are astfel de presedinte de onoare ca Neagu.
De ce nu l-au ales granicerii,cei care l-au gonit de inainte de a fi jandarm.
Am auzit ca a avut conflicte cu peste 20 de graniceri.
Si acolo era disperat ca si in Jandarmerie ca sa faca controale(chiar si 5 pe noapte/ obiectiv)numai pentru a gasi vinovati si a face constatari.
A uitat domnu Neagu cand a facut 2 accidente de circulatie cu alcoolul in nas si a uitatsa acorde la victime ajutor fugind de la fata locului?
Dar cand a dat pistolul unui subofiter care a tras cu el in camera cu armament-munitie?
Dar despre luarile de cuvant comuniste prin care invinovatea pe unul care motaia in post sau mirosea putin a alcool si cerea maxim de pedeapsa sau sa fie dat afara?
Despre afacerile pe care le-a facut cu incadrari pe blat de rude si nepriceputi la nimic,oameni la care le fac altii si azi treaba stim cu totii.
Despre fratii sai angajati desi unul a luat nota 3.25,despre blaturile facute cu comisii la probele practice de la incadrari am auzit de la multi.
Sunt atatea de scris despre el om care a adus numeroase deserrvicii Jandarmeriei.
S-a scris mult negativ despre el si pe internet.
Ne-am bucurat cand a iesit la pensie si azi am huiduit cand am vazut cum a fost numit,prin frauda.
In final vreau sa spun ca nu am incredere in aceasta asociatie chiar de azi din întâia zi de cand a fost aleasa.
Vom trai si vom vedea ce invarteli se mai fac cu Asociatia asta.
Il rog pe admin sa nu stearga ce am scris,de altfel voi pune ce este aici si pe alte 2 forumuri.
|
|
|
| Sus |
|
|
forumistu Junior

Data inscrierii: 13/Sep/2008 Mesaje: 4
|
Trimis: Titlul subiectului: |
|
|
nu sunt de acord cu pensionari la conducerea asociatiei mai ales cu cei care ne-au facut rau.
asa este colega asta cand a calcat pe bec a fost lasta in pace ca era maior sau colonel sanctiuni erau pentru noi astia mici in grad.
a vazut ca nu este dorit de cei multi dar a tacut sia acceptat hotararea mincinoasa a comisiei de validare.
nimeni nu a numarat voturile si domnul col florea a avut de 2 ori mai multe ca neagu
daca citeste aici neagu ii transmit ca pe hol in pauza noi multi subofiteri de la conducte de la paza si mobil l-am injurat .
nu il vrem
vrem alegeri corecte si oameni competenti corecti dintre noi care sa ne reprezinte nu pensionari
si-a batut joc de noi
imi aduc aminte ca la inundatii statea la dispecerat de unde facea liste si dadea ordine prin telefon
era pus sa ne faca numai rau
cum sa ne faca acum bine?
sa nu stergi marinica nu merita sa tii fracțiune la indivizii astia
|
|
|
| Sus |
|
|
user x Junior

Data inscrierii: 11/Ian/2009 Mesaje: 4
|
Trimis: Titlul subiectului: Cultura banului |
|
|
Ma uit in jur.Agitatie. Oamenii au preocupari capitale pentru traiul de zi cu zi. Mici fragmente de manifestari subculturale intalnesti ici - colo la un nou angajat. Valorile sociale sunt o banala poveste. Daca impartim societatea in noi si ei sau ei si ceilalti in afara de noi, facem o greseala.
Cum sa vorbesc despre promovare atata timp cat este refuzata absolut orice notiune de comunicare de apreciere umana?
Sa ma refer la valorile umanitatii, la ceea ce avem mai aproape de suflet, la ceea ce apreciem la apropiatii nostrii...ar fi inutil atunci cand langa tine o mare majoritate iti arata chipurile preocupate de traiul trist si obsedant de a doua zi.
Cultura este ultima preocupare a societatii noastre.
Cutura banului insa, a muzicii proaste, a starii de sanatate a caprei vecinului este la mare pret.
Am asistat ca si voi azi la un gest al unuia de a se arata util,servil celor ce l-au adus aproape,i-au dat candva o functie si un birou.
Am asistat la neputinta de a se exprima de a-si arata utilitatea, a unuia care candva era maestru in doctrina comunista si in etica,a unuia despre care voi scrieti aici.
L-am vazut tacand pus la o masa langa cel caruia i-a fost catel mult timp.
Nu mai avea taria de a vorbi, de a se ridica si de a cere.
Nu mai putea fi ascultat,nu reusea sa schelalaie.
A vazut ca nu este dorit dar nu a putut sa se retraga demn,nu avea taria de caracter necesara.
Nu stiu cum ar putea fi de folos cand toata viata a facut rau altora.
Nu vad ce l-a motivat sa vina acolo unde mult timp a cerut sanctiuni pentru fapte ce se puteau ierta,desi el nu era un sfant incalca tot.
GO AWAY MAI BAIETE LASA-NE VIITORULUI![size=18][/size]
|
|
|
| Sus |
|
|
colombo Junior

Data inscrierii: 23/Iun/2008 Mesaje: 9
|
|
|
nu avem nevoie de pensionari in asociatie/sa plece la asociatia lor a celor in rezerva sa ajute acolo.
am vazut ce ajutor am primit cand eram sanctionati acum ce vrea sa mai faca?
avem ofiteri si subofiteri pregatiti/ce nevoie avem de neagu sa ne lase
|
|
|
| Sus |
|
|
absolvent x Junior

Data inscrierii: 03/Iul/2008 Mesaje: 2
|
|
|
Va salut domnilor camarazi!
Sunt ofiter undeva in Bucuresti la o unitate de pompieri.
Dupa cum scrieti aici,dupa cum ati votat la unitatea voastra s-a reusit sa se numeasca in conducerea unei Asociatii un fost cadru militar,acum in rezerva-fara sa se tina seama de vointa voastra de modul de cum ati votat.
Este intr-adevar rusinos ca cineva patat sa fie ales presedinte de onoare al unei unitati.
La unitatea unde lucrez nu s-ar fi permis asa ceva,exista dialog si se tine seama de toti la luarea unei hotarari.
Pot sa va spun din ce intuiesc ca nici pe viitor nu se va tine cont de solicitarile voastre,ca se vor acorda ajutoare si vor avea avantaje cei preferati de conducerea unitatii si nu de catre voi,ajutoare banesti care se vor stabili dupa cum se vrea si pentru cine se vrea.
Voi mediatiza acest fapt si eu in unitatea unde lucrez,avem si un site.
Va recomand sa aveti taria de caracter sa-i infruntati pe cei ce va prostesc pe cei care va manipuleaza astfel.
Salutare si pe curand!
|
|
|
| Sus |
|
|
jupanu Junior

Data inscrierii: 10/Iun/2008 Mesaje: 18
|
|
|
spunea ca e bine la pensie,nu?
pai daca e asa de ce nu sta acolo?
are 32 de milioane pensie sa ne lase in pace!
si a mai papat si cateva sute de milioane ordonanta.
nici eu unul nu il agreez
pentru domnul colonel florea costel am tot respectul este politicos,informat si corect,are cum sa ne ajute
|
|
|
| Sus |
|
|
linux Junior

Data inscrierii: 02/Oct/2008 Mesaje: 16
|
Trimis: Titlul subiectului: Respectul fata de hotararea multimii |
|
|
Parca am o convingere ca atunci cand o sa avem necesitate de ajutor nu consiliul de conducere al Asociatiei ne va ajuta ci va trebui sa apelam la comandanti cu sarutmana.Si parca vad cum vor avea unii prioritate inaintea la altii pe alte criterii decat de nevoi,urgente.
Un nepot,un var sau pentru o bunica.
Nu se vorbeste deloc despre cele 8 cadre pentru care se strang bani lunar.
Nu s-a facut nici o comisie sa se vada ce se fac cu banii daca situatia lor sociala sau medicala impune sa strangem bani.
Ma gandesc la unul care zice ca este bolnav si are trebuință de bani dar are cumparat recent un autoturism scump nou cu banu' jos.
Oare asa si-au facut si politistii sindicat cum am facut noi Asociatia asta?
Mai bine daca ii duceau capul faceau O CASA DE AJUTOR RECIPROC,cum a mai avut candva jandarmeria si iesea mai reusit.
Si inca ceva.Stiu ca nu se tine cont de ce scriem noi aici ca nu conteaza parerea noastra.
Am vazut inca o data ca in unitatea asta unde lucrez nu exista respect fata de vointa noastra,nu avem dreptul sa fim reprezentati democratic de cine consideram.
Incearca unii sa arate ca suntem cinstiti,drepti si corecti dar adevarul este altul,si m-am convins la cea mai banala adunare.
Nu ma astept la scuze sau explicatii ci la hotarari ca:daca nu iti convine,pleaca!Nu este nevoie de tine...
|
|
|
| Sus |
|
|
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|