|
|
Cine va castiga lupta pe strada? |
|
| Autor |
Mesaj |
|
pro sau contra Junior

Data inscrierii: 05/Iun/2008 Mesaje: 19
|
Trimis: Titlul subiectului: Ce asteapta cetateanulde la noi? |
|
|
Sunt intru totul de acord cu tine cu faptul ca trebuie sa ne implicam sa muncim mai bine.
Eu spun sa muncim mai bine,retineti si nu mai mult.
La noi in armata cred ca e mai bine sa muncim atat cat trebuie sa nu exageram.
Pana la urma ce vrea el cetateanul,omul de pe strada de la noi admin?
Numai prezenta m-ar mira.
Hai sa ne transpunem in situatia unuia care are complicații cu vecinul care si-a mutat un gard.
Poate este util sa il indrumam catre calea legala,sa-i acordam o consultanta,de ce nu si la sediul unitatii unde avem juristi pregatiti.
Putem indruma cetatenii la obiectivele unde executam paza,fie ca este vorba de o Prefectura fie de un Parchet.
Putem invata sa le vorbim politicos(celor ce merita) si sa le aratam ca si noi jandarmii alaturi de alte Institutii putem sa-i ajutam.
Ai copilul la o scoala si vezi sau auzi ca acolo se consuma alcool,se chiuleste sau exista batai?
Raporteaza,implica-te - si copilul tau poate fi o victima.
Observi ca la cantar unul inseala pe un amarat de batran caruia ii tremura si mana cand plateste?
Demasca-l fata de toti clientii,fata de alti vanzatori arata cine esti JANDARM (conteaza)ca esti si raporteaza imediat ca sa se ia masuri.
Esti la o coada prost organizata,si vezi ca sunt profitori cu tupeu care intra in fata?
Arata ca esti Jandarm,organizeaza randul-vorbeste politicos-conteaza.
Peste tot putem arata celor care merita cetatenilor ca suntem utili.
Cred ca si noua jandarmilor nu ne-ar strica Instrucataje practice despre maniere de actiune,avem un bun psiholog si ofiteri pregatiti de la care avem ce invata.
Altfel,admin felicitari pentru site si mai ales ptr subiectul aici discutat.
Conteaza cum spunea cineva si cum sa ne vindem marfa.
Bafta!
|
|
|
| Sus |
|
|
leo Junior

Data inscrierii: 01/Iun/2008 Mesaje: 15 Localitate: peste tot si nicaieri
|
Trimis: Titlul subiectului: |
|
|
http://www.antena3.ro/stiri/romania/actiunea-strada-2009-dan-nica-cine-isi-face-treaba-ramane-in-ministerul-de-interne-cine-nu-pleaca_66506.html
|
|
|
| Sus |
|
|
arabella Junior 2

Data inscrierii: 01/Iun/2008 Mesaje: 27
|
Trimis: Titlul subiectului: |
|
|
anul trecut pentru ca un detasament sa functioneze avea trebuință de 54 de documente(cu o variabila de +/- 2), care insemnau mape, registre, fise, caiete si carnete ordinare si extraordinare; anul asta am inteles ca s-a mers pe aceeasi linie...scrieti baieti numai scrieti. Tare aia cu infractiunea...
|
|
|
| Sus |
|
|
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|