| Cornel sau Mihai?(valabil 1 saptamana) |
| Cornel |
|
80% |
[ 4 ] |
| Mihai |
|
20% |
[ 1 ] |
| Altul |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Voturi totale : 5 |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
pirotehnistu Junior 2

Data inscrierii: 03/Iun/2008 Mesaje: 29 Localitate: calarasi
|
Trimis: Titlul subiectului: bun cine o fi |
|
|
o sa fie bun oricare din cei 2.
ar fi bine sa avem ce invata de la el.
nu il cunosc pe pisica de mult dar mi-a placut de modul deschis in care ne vorbeste,faptul ca vorbeste gratuit la alt nivel fata de ofiterii nostri.
l-am recunoscut bine la o sedinta de tragere unde ne-a invatat pozitiile ptr tragere si cateva variante la tragerea cu pm-ul.
numai el si domnul comandant au facut asta cu noi.
in rest mi-a placut cum tine evidentele la verificari ce mai este facut pentru armata pentru mobil.
7si dinu ar fi bun da nu are experienta lui pisica .
nu prea l-am vazut pe la mobil printre noi ca alti ofiteri gen pisica,mares,manescu.
zicea domnu comandant ca o sa vina sa ne vorbeasca el dinu despre drepturile cadrelor si nu s-a intamplat,poate a uitat.
pisica a venit singur fara sa-l trimita cineva
|
|
|
| Sus |
|
|
contele de monte cristo Junior 2

Data inscrierii: 04/Iun/2008 Mesaje: 27 Localitate: important detasament de paza
|
Trimis: Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu am confecționat in subordinea lui pisica,sunt de la pz.obiective ,dar am auzit de la colegi ca stie sa lucreze cu oamenii.
Dinu nu este prea recunoscut nu a lucrat in activitati ca cele pe care le fac cei de la mobil.
Cred ca ar necesită sa ai si ceva experienta sa conduci asa multime.
S-a scris de bine de pisica pe
www.jandarmeriacalarasi.blogspot.com
care nu mai este actualizat de multa vreme si mai ales la rubrica
https://www.blogger.com/comment.g?blogID=5705431774913110291&postID=8130399106953410616
|
|
|
| Sus |
|
|
pro sau contra Junior

Data inscrierii: 05/Iun/2008 Mesaje: 19
|
|
|
salut!
nu stiu ce poate sa fie mai important ca alegere:
sa numesti sef pe cineva pentru 3 ani cat mai are pana la pensie sau pe cineva care are in fata mult pana la pensie?
nu vechimea iti da experienta asta se dobandeste prin munca.
cred ca voi stia de la mobil ati avut tentative de sefi sau ofiteri si abia acum vedeti cum sunt altii.
poate ca ar fi fost bine sa aveti unul ca pisica sau dinu acolo demult in urma si nu de accum inainte.
bafta,numai bine!
|
|
|
| Sus |
|
|
arabella Junior 2

Data inscrierii: 01/Iun/2008 Mesaje: 27
|
Trimis: Titlul subiectului: CINE |
|
|
SA FIE OM CARE SA INTELEAGA OAMENII SI SA APRECIEZE PE CEI CARE MUNCESC AR TREBUI SA FIE.
SA NU TOLEREZE SI SA FIE CINSTIT.
SI POATE SA NE INVETE SI PE NOI CEVA DE BINE CA NIMIC BUN PANA ACUMA.
|
|
|
| Sus |
|
|
pirotehnistu Junior 2

Data inscrierii: 03/Iun/2008 Mesaje: 29 Localitate: calarasi
|
Trimis: Titlul subiectului: niciunul? |
|
|
iata ca niciunul dintre ofiterii care au participat la concurs nu au luat examenul.dinu am auzit ca a fost facut de pisica mai batran ca el cu vreo 18 ani
si dupa aia au cazut la proba scrisa,adica la testul grila ca au luat pana in nota 7.
baietii zic sa asteptam pana in luna august cand nepotul face varsta si i se da gradul si numirea ca nu o sa mai fie concurs,iar daca o sa fie cineva va sti poate grila dinainte.
vai de unitatea noastra daca si cei mai pregatiti ofiteri considerati de noi au picat la examen.
poate ne va conduce vreunul adus de la bucuresti vreo 6 luni dupa care sa plece unde trebuie ca asta a ajuns unitatea noastra de tranzit catre binele cui trebuie.
am vazut azi nemultumirea si aprecierile multora.
nu mai este competenta ci totul este rezolvat altfel.
|
|
|
| Sus |
|
|
contele de monte cristo Junior 2

Data inscrierii: 04/Iun/2008 Mesaje: 27 Localitate: important detasament de paza
|
|
|
Eu il vad un bun comandant la mobil pe Pisica.
A mai condus o Sectie de Jandarmi si a avut rezultate,este maior este pregatit profesional si este dorit de oameni.
Poate merita si cei de la mobil pe cineva ca sa i organizeze odata.
Nu stiu de ce nu se vrea.
|
|
|
| Sus |
|
|
|
|