Forum
  ¤   Pagina de start a forumului jandarmeriacalarasi.MyForum.ro

¤   Mesajele scrise de la ultima vizita
  ¤   Mesajele proprii
  ¤   Mesajele la care nu s-a raspuns
jandarmeriacalarasi.MyForum.ro
Jandarmeria Calarasi
 FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Comentarii si dezbateri

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului jandarmeriacalarasi.MyForum.ro -> Jandarmeria Calarasi imagine si prestanta Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Comentarii si dezbateri
Autor Mesaj
leo
Junior
Junior
leo

Data inscrierii: 01/Iun/2008

MesajTrimis:     Titlul subiectului: Comentarii si dezbateri Raspunde cu citat (quote)

Buna seara!
Vreau si eu sa contribui la buna functionare a acestui forum,cu inceperea unor comentarii juridice despre regulamentele militare.

Dupa RG3 art 2 ordinele comandantilor nu trebuie sa contravina legilor,actelor normative.
La art 20 militarul subordonat are datoria de a executa ordinele fiind raspunzator de indeplinirea lor.
Art 22 spune ca militarul care constata ca ordinul nu este legal raporteaza despreaceasta la cel de la care l-a primit.
In cazul in care acesta mentine ordinul dat isi asuma responsabilitatea efectelor ordinului sau.
Aceasta este o practica extrem de periculoasa ce il obliga pe militar sa execute orbeste ordinul.
Daca un comandant da un ordin ilegal(des intamplat) si doreste sa isi asume raspunderea(f rar)aceasta raspundere va fi impartita cu subordonatul care a executat ordinul.
Cel mai important lucru ar fi legat de ceea ce comandantii nu ordona,care creaza consecinte,cum sunt ei responsabili de asta?
Dupa RDM comandantii sunt obligati sa previna si sa combata abaterile si practicile regulamentare.
Ce se intampla daca aceasta nu se face?
A cui este raspunderea in cazul in care se comit abateri despre care comandantii stiu?

Invit aici pe consilierii juridici,pe absolventii veritabili de drept sau pe cadrele care mai au habar de regulamentele militare sa comentam aceste lucruri.

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
arabella
Junior 2
Junior 2
arabella

MesajTrimis:     Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

PINA COMENTATI VOI REGULAMENTELE ALEA INVECHITE DE TIMP SI MORAL AM SA VA SPUN SI EU CEVA.
MAI TINETI MINTE CA NU ERA SEDINTA IN CARE COMANDANTII SA NU RATEZE UN SUBIECT,IJJ PRAHOVA.
CICA ACOLO UNDE S-A TRANSFERAT FINUL COMANDANTULUI MARETZUL CRIMINALIST BARBU C.,ACOLO LA IJJ PRAHOVA ESTE ARMATA ADEVARATA.
PENTRU CA AM FOST INDRUMATI INSISTENTI CATRE BARBU SA NE INTERESAM NOI AM CAUTAT SI IN ALTE PARTI SI AM AFLAT CA ACOLO SUNT MARI NEREGULI LA DECONTARI SI LA EXECUTAREA MISIUNILOR,PRACTICI NEREGULAMENTARE,AMENINTARI ALE CADRELOR CARE NU DAU BANI PENTRU SINISTRATI.

http://jandarm.wordpress.com/about/#comment-43

LA NOI LA CALARASI DE CE NU O FI ASA?

pirotehnistu
Junior 2
Junior 2
pirotehnistu

Data inscrierii: 03/Iun/2008

MesajTrimis:     Titlul subiectului: abateri Raspunde cu citat (quote)

vad mai mereu abateri iar cadrele nu sunt pedepsite.
azi am aflat ca si acordarea de recompense fara a fi meritate e o abatere pe care multi o reclama.
mai vad neglijenta la trageri,nu s-a terminat cu bautura avem campioni la logistica.tot azi am aflat ca neacordarea la timp a drepturilor militarilor e abatere.
din fericire aceasta(programul de lucru) s-a rezolvat modest dar cu ceva curaj de catre antonaru care a pus la munca pe ofiteri.
si pe ghivi il preocupa asta si rezultatele noastre.
totusi avem si uscaturi oameni care isi fac de cap de c are trebuie sa se ocupe cineva

jupanu
Junior
Junior
jupanu

Data inscrierii: 10/Iun/2008

MesajTrimis:     Titlul subiectului: de ce se scrie pe internet? Raspunde cu citat (quote)

de ce se scrie pe internet pe forum vad ca se intreaba multi colegi,de ce nu se vorbeste in fata celui cu musca pe caciula spun altii.
am sa va spun parerea mea despre asta
se scrie pentru ca mullti doresc sa se rezolve niste probleme negative care creaza alte probleme negative si datorita carora treaba merge prost uneori nu suntem vazuti bine
se scrie din neputinta de a vorbi deschis atunci,rar cand ni se da posibilitatea
se scrie din dorinta de a se termina cu toleranta fata de cei ce gresesc repetat sau care abuzeaza
putini scriu aici poate ca admin despre acea parte mica frumoasa a noastra partea cu care am vrea sa ne falim
as vrea ca sa fim ridicati in picioare sau scosi in fata tuturor si sa fim intrebati;ce am facut in ultima luna,sau ce am facut important de cand suntem in jandarmerie.
celor ce pot ar necesită sa li se ofere ocazia sa vorbeasca,celor ce nu pot/nu vor sa fie ajutati si vizavi sa li se reconsidere modul in care au fost sau sunt apreciati,vazuti de colectiv/sefi
as fi curios ce ar raspunde un jandarm la intrebarea unui civil:tu ce faci pentru mine cetateanul?
am vazut ca avem si comandanti receptivi dar putini care ne-au pus la munca sa remediem ce se scrie negativ si din pacate si adevarat pe internet
sunt si unii care traiesc din dorinta de a afla cine scrie pe internet ca saaiba grija de el si atat
oameni cu gandirea redusa la razbunare sau ce li s-a oferit lor veti spune
mi-au placut adunarile restranse cand odata venea dl comandant si ne vorbea eram intrebati individual probleme importante poate chiar sociale sau de serviciu
observ acum ca legatura cu noi executantii se cam destrama
ofiterii,unii sunt intermediarii nostri,adica spun ce vor ca sa le fie bine.
dupa cum spunea si dl cdt multi ofiteri ascund ce se intampla sau cand se afla pun paie pe foc sa agraveze soarta celui vinovat care din pacate nu are pe nimeni ca sa il apere..
am ajuns si aici la cine te apara
sunt oameni care scriu pe internet fiindca nu au pe nimeni caruia sa se planga nu au rude sau prieteni sefi care sa-i apere cand gresesc
este si asta o forma de neputinta
as vrea ca sa vorbesc aici nu cu admin sau cu un comandant ci cu cineva de la relatii publice cu dl cpt manea sau cu d-ra psiholog sane vorbeasca de comunicare de dialog
o tema extrem de buna a lui iulia privind comunicarea cu cetateanul a fost aruncata de catre ofiteri pe masa subofiterilor sa o conspecteze singuri in cadrul pregatirrii lunare
poate ca discutarea temei in grup sau chiar aici ne-ar invata multe
va las trebuie sa plec si la serviciu
salut!

arabella
Junior 2
Junior 2
arabella

EU SCRIU PENTRU CA SUNT NEMULTUMIT IAR CAND VREAU SA VORBESC SEFII CEI MICI NU MA ASCULTA.
A VAZUT SI COMANDA ASTA.
MA MULTUMESC CA SCRIIND AICI RAMANE SI SCRIS SI SE MAI IAU SI MASURI CARE DACA LE RAPORTAM NU S-AR FI LUAT

CU BINE!

mc hammer
Junior
Junior

Data inscrierii: 27/Iun/2008

MesajTrimis:     Titlul subiectului: traim mai prost ca niciodata! Raspunde cu citat (quote)

traim mai prost ca niciodata, de cand este ministerul asta nu s-a trait mai prost.salariile sunt de kaka nu ne ajung sa ne platim datoriile,utilitatile.
preturile cresc acum la curent cu 5,3% si la gaze cu 12,5%.
suntem bataia de joc a celor ce ne guverneaza ne-au marit salariile cu 2% ce sa intelegem?
in conditiile astea nu stiu ce pretentii mai au de la noi sa muncim sa obtinem rezultate.cum mai vor sa ne implicam sa ne pregatim,mai merita pentru un salariu de 400 euro?
nici nu a trecut o jumatate de luna de camd am luat salariul si nu mai am deloc bani.noroc cu familia si parintii ca altfel dracu ma lua.
ma uit mereu in frigider si este gol,consuma si ala curent.
am zis sa pun in el in frigider poza ministrului nostru de interne a premierului sa imi aduc mai repede aminte de ce e gol frigiderul si de ce imi este foame.
de banci nu mai spun ca stiu pe multi somati,cu intarzieri de plata
halal viata!

neechipatul
Junior
Junior
neechipatul

stie careva cand dracu luam banii aia restanta de toale pe anul trecut?
ce este asa mare secretomanie
ce s-a facut cu marirea salariala a fost semnata de varujan olivian ala de la finante?
nu vad eu ca ne mai dau astia ceva da nici eu nu mai fac nimik
totul fac de mantuiala asa cum sunt platit

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului jandarmeriacalarasi.MyForum.ro -> Jandarmeria Calarasi imagine si prestanta Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Galaxian Theme 1.0.1 by Twisted Galaxy