Forum
  ¤   Pagina de start a forumului jandarmeriacalarasi.MyForum.ro

¤   Mesajele scrise de la ultima vizita
  ¤   Mesajele proprii
  ¤   Mesajele la care nu s-a raspuns
jandarmeriacalarasi.MyForum.ro
Jandarmeria Calarasi
 FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Conditii de munca la fel pentru toti jandarmii?

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului jandarmeriacalarasi.MyForum.ro -> Barfa,chestii@socoteli Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Conditii de munca la fel pentru toti jandarmii?
Autor Mesaj
colombo
Junior
Junior

Data inscrierii: 23/Iun/2008

MesajTrimis:     Titlul subiectului: Conditii de munca la fel pentru toti jandarmii? Raspunde cu citat (quote)

Voi pune mai jos un articol din Observator de Calarasi.
Se poate vedea ca dl. cdt este preocupat de asigurarea de conditii de munca bune pentru toti jandarmii.

In 2009, Jandarmeria Calarasi are in plan reabilitarea cladirii de la cazarma unitatii
In ciuda unor complicații cu care s-a confruntat pe parcursul lui 2008, pentru Inspectoratul de Jandarmi Judetean Calarasi anul ce tocmai s-a incheiat se poate spune ca a fost unul îndeajuns de bun. Aceasta deoarece seful acestei institutii, lt. col. Marian Stoica, spunea in urma cu ceva vreme ca se declara multumit pentru faptul ca, pe langa celelalte realizari acumulate la nivelul lui 2008, s-a reusit si dotarea tuturor birourilor unitatii situate pe strada Independentei din Calarasi. "In ceea ce priveste obiectivul ce cuprinde si compartimentul de logistica am incercat cu putinii bani pe care i-am avut sa amenajam mai numeroase spatii corespunzatoare de lucru. Am reusit dotarea, daca putem spune asa, suta la suta a birourilor cu calculatoare si o sala video in care sa ne desfasuram corespunzator activitatea", a declarat seful Jandarmeriei Calarasi, precizand ca in ceea ce priveste modul de asigurare a mijloacelor de transport, la acest capitol s-au depus, la nivelul unitatii, eforturi deosebite pentru ca aceasta activitate sa fie mentinuta la linia de plutire. "Este obiectivul pe care l-am conceput cel mai greu. Va spun ca am intampinat greutati datorita faptului ca banii au fost putini, noi ne-am prins sa rezolvam multe dintre problemele pe care le-am avut in unitate", a mai precizat seful IJJ, marturisind presei ca s-a reusit introducerea pe lista de investitii a anului 2009 si reabilitarea cladirii cazarmii. Lucrarile acesteia ar ajunge dupa calculele conducerii Jandarmeriei Calarasi la aproape 10 milioane de lei vechi.
imprimati
Data 07.01.2009, autor Elena MITACHE

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
arabella
Junior 2
Junior 2
arabella

Data inscrierii: 01/Iun/2008

MesajTrimis:     Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

CAM ASA TREBUIA SA SPUNA PRESEI DL. CDT.STOICA:
AM REUSIT AMENAJAREA UNEI SALI VIDEO,DAR PENTRU ASTA A TREBUIT SA DESFINTAM SALA DESTINATA POPOTEI SUBOFITERILOR(EI MANANCA LA RAND DUPA OFITERI INTR-O SALA CU 8 LOCURI LA MESE)
TRANSPORTURILE SUNT SUB LINIA DE PLUTIRE CU MULT.
SUBOFITERII DE LA PAZA CONDUCTE PETROLIERE PLATESC ZILNIC TRANSPORTUL AUTO PTR A SE DEPLASA LA SERVICIU AJUNGAND LUNAR SA FACA O GAURA IN SALARIU DE 4-6 MILIOANE DE LEI.
NU MAISPUN DE AUTOSPECIALA DE INTERVENTIE CARE TREBUIA SA FIE CASATA DE MULT,NU ARE FRANE,CALDURA,CONDITII DE TRANSPORT JALNICE.
AUTOTURISMELE STAU MAI MULT IN CURTEA UNITATII LA REPARAT DECAT IN PATRULARE.
ASTA A INCURAJAT SI PE HOTII DE CARBURANTI.
DESPRE REPARAREA CAZARMII,AR FI TREBUIT CA DL CDT SA FIE SINCER SA SPUNA CA DIN 2000 DE CAND S-A MUTAT IN ACEST AMPLASAMENT JANDARMERIA NU S-A REPARAT NIMIC.
PE HOLURI SAU IN INCAPERI PLOUA,USILE NU SE INCHID,COSURILE AU CAZUT,APA NU CURGE LA CHIUVETE,GEAMURILE SUNT BATUTE IN CUIE,BLOCATE IAR LA WC-URILE DE ACUM 40 DE ANI INFECTIA ESTE LA EA ACASA.
DL. CDT CREDE CA A FOST UN AN DESTUL DE BUN DAR REZULTATELE AU FOST DUPA CUM SPUNE PURTATORUL DE CUVANT CU 30% MAI MICI CA IN ANII ANTERIORI,IJJ-UL NOSTRU A FOST PRINTRE CELE ULTIME PE TARA,IN CONDITIILE IN CARE INFRACTIUNILE SI CONTRAVENTIILE AU CRESCUT FARA A SE PUTEA IMAGINA.
NU ESTE BILANTUL UNEI TRISTE GUVERNARI CI REALITATEA.
NU CRED CA RANDAMENTUL JANDARMILOR STA IN DOTAREA BIROURILOR CU CALCULATOARE.
NU IN JOCURI,MUZICA SAU FILME SE POATE FACE BILANTUL JANDARMULUI CI PE STRADA SAU CONDUCTA.
AM VAZUT CA PENIBILUL S-A PRODUS:DL CDT A DECLARAT CA A FOST UN AN SUFICIENT DE BUN.
EU AM DREPTUL SA NU GANDESC CA EL.
SI MA JUSTIFIC SI CU FURTURILE DIN CONDUCTA DE PETROL.
A TREBUIT SA VINA DGA-UL SA PRINDA PE HOTI,CA PICIOR DE JANDARM NU A CALCAT ACOLO SAPTAMANI.
ASTA IN TIMP CE DOMNII DE LA BIROU DAU SMS-URI CA SA CHEME CADRELE DIN MOMENTUL DESCHIS SA PREDEA NU STIU CE PERMISE DE ACCES.
DACA AR FI SA TRAG O LINIE SA ARAT CUM LUCRAM SPUN CU MANA PE INIMA CA SUNTEM MINUS 50-70%.
SI ASTA VA CONTINUA ATATA TIMP CAT SE FACE TREABA CU INCOMPETENTI SAU CAT ABONATI LA PRIME SUNT AN DE AN ACEEASI:RUDELE,NEAMURILE DE SEFI DE TOT FELUL.
MI-AS DORI SA SE SCHIMBE SA SE INCHIDA ODATA LA NON-STOP DAR STIU CA NU SE POATA ASTA VA DAINUI.
PACAT!

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului jandarmeriacalarasi.MyForum.ro -> Barfa,chestii@socoteli Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Galaxian Theme 1.0.1 by Twisted Galaxy