Forum
  ¤   Pagina de start a forumului jandarmeriacalarasi.MyForum.ro

¤   Mesajele scrise de la ultima vizita
  ¤   Mesajele proprii
  ¤   Mesajele la care nu s-a raspuns
jandarmeriacalarasi.MyForum.ro
Jandarmeria Calarasi
 FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

cum ne vede presa

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului jandarmeriacalarasi.MyForum.ro -> Jandarmeria Calarasi imagine si prestanta Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
cum ne vede presa
Autor Mesaj
neechipatul
Junior
Junior
neechipatul

Data inscrierii: 01/Iun/2008

MesajTrimis:     Titlul subiectului: cum suntem noi,cum scrie presa? Raspunde cu citat (quote)

nu cred ca suntem doar asa cum scrie presa avem atatea lipsuri si bube in cap de care nu scrie nimic.
stiu ca se fac protocoale cand vine o parte a presei,i se spune ce trebuie si se scrie numai ce trebuie.
ar necesită ca presa sa vorbeasca si cu noi nu numai cu purtatorul de cuvant,avem o groaza de probleme incepancd de la datorii,si pana la conditii de munca

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
contele de monte cristo
Junior 2
Junior 2
contele de monte cristo

Data inscrierii: 04/Iun/2008

MesajTrimis:     Titlul subiectului: Cui este vina ca suntem vazuti si rau? Raspunde cu citat (quote)

Am citit presa si vad ca suntem vazuti si rau,adica nu se dau declaratii de avere complete,unii ascund ce au agonisit,poate cum au agonisit
http://www.stirilocale.ro/Conform_declaratiilor_de_avere_Jandarmeria_Calarasi_a_ramas_doar_cu_15_angajatiA_I__IDN495141.html

leo
Junior
Junior
leo

Data inscrierii: 01/Iun/2008

MesajTrimis:     Titlul subiectului: CUM VAD EU PRESA Raspunde cu citat (quote)

Eu vad presa in numeroase cazuri servila jandarmeriei.
Rareori scrie si adevarul de pe la voi.Nu o sa uit niciodata mesele date cand venea presa,protocoalele si sarutarile de maini ziaristelor.
Ca sa nu mai spun de faptul ca multe ziariste sunt sotii sau prietene de jandarmi.Cum reflecta ele in presa institutia asta eu cred ca putin si partinic.
Cum sa musti mana care te hraneste?
Am scris unei ziariste dar nu s-a sinchisit sa imi raspunda.
I-am dat acolo subiecte dar tot ce a vrut ea a scris,ce a convenit conducerii c.j.j. Ca sa nu mai spun de cum se informeaza ea si mai ales cum le functioneaza postarea pe internet.Se pare ca este scump curentul ca sa lase deschis un calculator unde au si ei un prapadit de server cu arhiva de ras. :lol: :lol: :lol:
Cine se seamana se aduna?

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului jandarmeriacalarasi.MyForum.ro -> Jandarmeria Calarasi imagine si prestanta Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Galaxian Theme 1.0.1 by Twisted Galaxy