|
|
Despre cei ce muncesc,satisfactii si nu numai... |
|
| Autor |
Mesaj |
|
arabella Junior 2

Data inscrierii: 01/Iun/2008 Mesaje: 27
|
Trimis: Titlul subiectului: FELICITARI! |
|
|
SALUTARE ADMIN SI FELICITARI PENTRU CE ITI PROPUI PRIN ACEST FORUM!
DUPA CUM SPUNEAI PE FORUMUL PRIVAT NATIONAL? AL JANDARMILOR
SI PE MINE MA INTERESEAZA SA VORBESC MAI PUTI DE ALTII SI MAI MULT DE MINE,SA TERMIN CU BARFA SI LUCRURI CARE NU NE INTERESEAZA,CARE AR FI SI TREABA ALTORA.
AI PUTEA PUNE O RUBRICA CU INFORMATII PUBLICE DESPRE SALARIZARE,IMPOZITE?
M-AR INTERESA SI O RUBRICA DESPRE REGULAMENTE,MAI ALES AL DISCIPLINEI,DESPRE ACORDAREA DE RECOMPENSE,DESPRE CUM SE TAXEAZA SANCTIUNILE IN FUNCTIE DE GRAVITATEA LOR?
ESTE BINE CA AVEM SI NOI UN FORUM,POATE NU MAI VAD TOTI CE ESTE LA NOI,MESSENGERUL ERA LIPSIT DE INFORMATII.
SALUT,NUMAI BINE!
|
|
|
| Sus |
|
|
pirotehnistu Junior 2

Data inscrierii: 03/Iun/2008 Mesaje: 29 Localitate: calarasi
|
Trimis: Titlul subiectului: bravo lui! |
|
|
Asa jandarm pregatit mai rar.Toata stima pentru munca si viata lui,condoleante colegilor de la Gruparea Mobila Bacau!
Admin,ar fi fost frumos sa avem si noi asa ceva cu care sa ne mandrim.
|
|
|
| Sus |
|
|
redbull Junior

Data inscrierii: 11/Dec/2008 Mesaje: 4
|
Trimis: Titlul subiectului: |
|
|
Se numeste Manescu Valeriu si este ofiter .Nu are importanta gradul,functia ci modul in care lucreaza cu oamenii,cu colegii .
Un ofiter care se distinge fata de altii cu initiativa si pregatire de specialitate.
L-am cunoscut indeaproape nu numai cu ocazia discutarii unor spete care necesitau studii superioare si pregatire penala de specialitate ci si cu ocazia alegerilor parlamentare din 2008.
Fata de multi alti ofiteri care au facut din meserie o placere de a sta pe scaune confortabile la caldurica,Vali Manescu a ales terenul,munca intre colegi si mai ales intre cetateni.
asta este si parerea mea despre vali manescu, mai admin!
se pot scrie lucruri bune si de alti ofiteri de ex cel de la informatica matei marius,despre dinu mihai ,pisica cornel,istrate marian sau manea valeriu.
i-am vazut la misiuni cu noi,sunt baieti inteligenti de la care avem, ce invata,oameni de caracter.
din pacate nu sunt multi ca ei,ar necesită sa vina mai des printre noi.nu imi plac cei ce stau la birou si dau de acolo ordine sau vin numai in controale.
si asa dispoziția de spirit e proasta,suntem cu moralul la pamant daca vorbim de profilul financiar al meseriei.
cateodata domnu comandant ne mai descreteste fruntile pe la sedinte dar asta rar.
poate anul urmator va aduce si ceva schimbare in noul stat,oameni noi pregatiti intre noi cei operativi care sa ne insufle sentimentul camaraderiei si al dragostei fata de munca.
poate ca trebuia ca sa schimbi titlul asta admin ,nu prea suna bine.
bafta!
|
|
|
| Sus |
|
|
linux Junior

Data inscrierii: 02/Oct/2008 Mesaje: 16
|
|
|
Salut!
Stiti cumva care este adresa blogului clandestin al jandarmeriei calarasi?
Am auzit de la un mare comandant de suptunitate ca i s-a facut acolo o pagina
Nu gasesc nimic ce s-a intamplat? 
|
|
|
| Sus |
|
|
apophis Junior

Data inscrierii: 31/Ian/2009 Mesaje: 4
|
|
|
care munca bai nene ca f multi se bat de muste prin birouri
vb de munca da se fac numa hartii
nu e birou unde sa intru sa vad ca se joaca solitaire,table,carti altii mai evoluati se uita la filme asculta muzica
si vor mariri de salarii sau prime ca li se da daca cer
iar altii stau in picioare sau in frig intr-o ghereta de la incheata curu
imi este sila sa citesc ca mai putem fi de folos ca eu vad cum nu suntem de nici un fel
|
|
|
| Sus |
|
|
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|