| Autor |
Mesaj |
|
jupanu Junior

Data inscrierii: 10/Iun/2008 Mesaje: 18
|
Trimis: Titlul subiectului: |
|
|
apa minerala nu o sa vedem ca a nascocit o minte inteleapta ca primim apa in norma de hrana.
nu stiu cand erau militarii in termen la aia am auzit ca sedistribuia
sunt convins ca nu o sa beneficiem din nimik ce spune legea asta admin nici macar de dusuri.
acolo unde lucrez eu in blocul alimentar vechi la parcul auto si ateliere nu exista nici macar apa curenta de unde dusuri,poate pe la birouri.
nu stiati ca unika pompa de apa ni s-a taiat.
iar la wc-uri fiecare pe unde apuca ca nici de alea nu avem.
|
|
|
| Sus |
|
|
arhanghelul mihail Junior

Data inscrierii: 06/Iul/2008 Mesaje: 8
|
|
|
Buna seara!
Cred ca la prima sedinta sau adunare ni se va spune iar ca sa ne gandim la obligatii si nu la drepturi la apa minerala sau ce prevede legea.
In indiferent ce caz admin multumesc ca te preocupa informarea noastra atat la drepturi cat si la obligatii am citit printre randuri ca vrei intr-un fel sa ne mobilizezi pe noi,colegii.
Salutare,serviciu usor?
Bine ca pana acum a tinut vremea cu noi! 
|
|
|
| Sus |
|
|
pro sau contra Junior

Data inscrierii: 05/Iun/2008 Mesaje: 19
|
|
|
cred ca cei de3 la protectia muncii ar trebui sa se preocupe de drepturi si de organizarea muncii pe timp de canicula
este bine ca pana acum nu am avut vreme asa de caniculara dar nu se stie
|
|
|
| Sus |
|
|
utilizatorul Junior

Data inscrierii: 27/Iul/2008 Mesaje: 2
|
|
|
au fost mai multe zile cand repetat s-au depasit 37 grade s-au atins si 45 grade la soare dar apa rece nu exista decat la un chiosc de vizavi de unitate
de ce nu se distribuie apa minerala la cadre daca este legal?s-a redus intr-un fel programul de fapt ca eu nu vad?
cine se ocupa de asta de ce nu isi fac treaba?
|
|
|
| Sus |
|
|
|
|