| Autor |
Mesaj |
|
contele de monte cristo Junior 2

Data inscrierii: 04/Iun/2008 Mesaje: 27 Localitate: important detasament de paza
|
Trimis: Titlul subiectului: DATI CONCEDII CADRELOR! |
|
|
Dati concedii cadrelor!
Asa au ordonat comandantii sefilor in urma cu vreo luna.
Dati drepturi la timp cadrelor!
Nu a fost sedinta sau adunare sa nu se spuna.
Si nu a fost intamplator.
A fost din cauza ca pe anul in curs au fost 2 campanii la Alegerile locale,a fost un Summit si concediile s-au amanat.
Va fi o masura de a se da mai devreme concedii pentru ca in octombrie va incepe alta Campanie electorala iar in noiembrie vor fi alte Alegeri parlamentare.
Sigur vor fi 2 tururi de scrutin ca vor fi alegeri uninominale.
Asa ca ei comandantii care mai gandesc au ordonat sa se dea concediile anticipat celor ce le solicita.
Eu lucrez la Obiective. Va spun ca la noi este sfanta planificarea iar ordinul si deciziile sefilor sunt sfinte se respecta.
De aia si noi ii respectam.
Un militar bun lucreaza cu planificari,grafice,asculta oamenii.
Este cazul d-lui mr. Antonaru.
Am confecționat si eu la mobil cat a fost Summit-ul si nu era asa.
Totul se facea dupa ureche.
Nu tu evidente,Planurile de actiune nu se pupau cu efectivele existente sau cu misiunea,pontaj-prezenta dupa ureche.
Pana la urma admin ai facut bine ca ai pus pe net legi cu ce drepturi mai avem.
Era discutabil cum se acorda si cui concediul de studii iar la voi mai ales si cel de odihna.
Va doresc un concediu linistit nu asa cum vi-l fac altii si plăceri cu putinii bani care-i mai luam!
Era si aici de discutat ceva.
Viata grea si noi ne-o facem si mai grea.
Parca il vad pe dl comandant cand spune asta!
|
|
|
| Sus |
|
|
arabella Junior 2

Data inscrierii: 01/Iun/2008 Mesaje: 27
|
Trimis: Titlul subiectului: |
|
|
IN FATA REGULAMENTELOR SI LEGILOR SUNT CADRE MAI EGALE IN DREPTURI CA ALTELE.
REGULAMENTELE SI ORDINELE SUNT FACUTE CA SA FIE INCALCATE.
BINEINTELES CA NU ISI PERMITE FIECARE SA FACA ASTA CI NUMAI CEI CARE AU PE CINEVA CA SA-I PROTEJEZE.
AM VAZUT SI EU CA UNII IAU CONCEDII CAND LE VREA MUSCHIUL SI NU DUPA PLANIFICARE SI IGNORA PE CEI PLANIFICATI.
CULMEA ESTE CA SUNT OFITERI CARE MAI TOLEREAZA ASTA.
DE CE NE MAI NUMIM MILITARI?
IL ASTEPTAM PE DL MAIOR PISICA SU PE DL DINU SA VINA LA MOBIL ACOLO UNDE LE ESTE LOCUL SI SA REPARE CE AU STRICAT ALTII.
SI POATE CA CELOR CE GRESESC NU O SA LI SE MAI DEA VOIE SI IN ALTE DATI.
PRIVIND SITUATIA TA ADMINESTE GREU SA NU AI PE NIMENI IN ARMATA UN SEF CARE SA TINA LA TINE,O RUDA CARE SA TE APERE.
UITE CONCEDIUL APROBAT,NU MAI ESTE TOT CONCEDIUL APROBAT.
AS FI TARE CURIOS SA VAD CATI COLEGI SI-AU LUAT CONCEDIUL DUPA PLANIFICARE
PANA LA DUMNEZEU IN ARMATA TE MANANCA SFINTII ADICA EI SEFII MICI CARE FAC CE VOR CU CINE VOR.
SA STITI CA NU SUNT TOTI ASA,AM VAZUT CA xxx(modificat de admin) SI yyy( modificat de admin)NE RESPECTA SI NE INTELEG.
ESTE GREU SI CELORLALTI?[url=http://www.99poze.ro/p/2ea5b1106a411446a1487406ecd6876f.jpg] [/url]
|
|
|
| Sus |
|
|
pirotehnistu Junior 2

Data inscrierii: 03/Iun/2008 Mesaje: 29 Localitate: calarasi
|
|
|
Este tare urat sa fii echidistant ca sef.
De aia sunt cativa colegi subofiteri pardon metei care in sedinte restranse se plang ca le sunt si alte drepturi ignorate,ca numai unii sunt abonati la prime de merit si altii omisi.
Exemple se pot da dar vad ca nu se vrea sa se intre in normalitate decat de catre unii.
ofiterul(unii)este o fire tare sensibila cand afla ca el subofiterul pardon meteul isi cere si obtine de la comandanti drepturi mai mari ca el ofiterul.
S-a ajuns vad pana acolo ca ofiterul este deranjat de modul cum i se aproba la subofiter pardon la meteu concediul de odihna ca este pe o perioada mai mare ca la el la ofiter.
Aloooooooooooooo!domnii ofiteri sculati-va!
Subofiterul pardon meteul are dreptul la 38+6 zile concediu de odihna ca are vechime, voi nu vedeti cata armata are pe el?are vechime militara numai cat voi toti 4 ofiteri la un loc, si mai mult (vb despre nou angajati)
Voi aveti concedii mai mici ca nu aveti vechime in munca!
Pune-ti mana pe lege si cititi si nu va mai bateti joc de oameni.
La revedere!
|
|
|
| Sus |
|
|
jupanu Junior

Data inscrierii: 10/Iun/2008 Mesaje: 18
|
|
|
aici la jandarmerie este o mare adunatura fel de fel de militari fel de fel de civili care mai de care
putini isi fac treaba cum trebuie
avem datorii prin toate bancile toate sunt scumpe serviciul este greu sunt pretentii mari si drepturi sunt tot mai mari
din pacate ne batem si joc unii fata de altii nu ne respectam
multi fac ce vor ca li se da voie
altii trebuie sa rabde ca au de achitat rate si mai au pana ajung sefi
imi pare rau ca am ales meseria asta din ce in ce mai prost platita si unde esti bascalia oricui.
|
|
|
| Sus |
|
|
arhanghelul mihail Junior

Data inscrierii: 06/Iul/2008 Mesaje: 8
|
|
|
[/b]Buna dimineata!
Am citit si eu aici si am vazut pe de o parte rautate si rea vointa si pe alta parte neputinta.
Rautate am vazut nu numai citind ci si in jurul meu din fracțiune unora care ajunsi ofiteri,vazuti cu sacii in caruta baga bete in roate altora.
De ce sa ajunga si ei ofiteri?Gata!Am eu grija.Zis si facut.
Le bagam niste ture in plus,poate niste misiuni,ceva detasari,ii obosim si-i chemam des la unitate in timpul liber poate e vorba de o sedinta,vreun bilant,o inventariere,ceva pregatire sau asa degeaba.Poate nu le dam la timp niste drepturi si cream discutii contradictorii si intre ei.
Sa le fie rusine? NU! Asa se simt unii bine,asa au invatat de la alti inaintasi sau poate asa s-au comportat altii cu ei.
Pe de alta parte mai vad si neputinta inclusiv in a raporta practici neregulamentare de mai sus din frica de ofiter ce iti incalca un drept,despre care am citit ca este prevazut chiar de Statutul Cadrelor Militare(dreptul la concediu de studii).
Acum mai nou vad rea vointa? de la unii care se uita la altii nu la ei si nu le convine ce drepturi au astia ceilalti,si ce zic?
Prea multe libere are subofiterul,ia sa il chem eu de acasa,sunt multe metode poate si concediul de odihna i-l aprob cand si cum vreau.
De ce eu ofiterul sa muncesc mai mult si subofiterul sa stea acasa?Ia sa le arat eu cine sunt.
Asta este gandirea.
|
|
|
| Sus |
|
|
pirotehnistu Junior 2

|
Trimis: Titlul subiectului: vinovat de a fi tratat ca M.T. |
|
|
Mihail sau cine oi fi dupa cumscrii pari a fi un ofiter mai dezghetat,iti spun eu cine sunt adevaratii vinovati ca noi suntem tratati ca militarii in termen.
Suntem noi ca le permitem unor indivizi cativa,putini sa ne trateze astfel.
Mai cred ca e si vina de a fi lasati acolo sa is bata joc de noi.
Ma uit ca la unii la obiective merge bine,pe la alte compartimente se lupta ptr drepturile colegilor dar unde e adunatura sunt si multi smecheri care profita.Sunt unii care beneficiaza de drepturi si altii numai de obligatii.
Si dupa cum spuneti voi viata e grea eu de ex raman dupa ce iau salariul cu max un sfert din el ptr cheltuieli zilnice mancare si nu imi ajunge.
Nu stiu unde o sa ajung dar nu este deloc bine,nu este cfa atunci cand am venit in jandarmerie si era mai organizat si ne ajungeau salariile.
|
|
|
| Sus |
|
|
pirotehnistu Junior 2

|
|
|
Cea mai mare bascalie fata de cadre o vad bai baeti cand ni se ascund drepturile ce la avem,este cea mai mare secretomanie cand ni se dau drepturile iar comandantii cand vorbim de ele ne aduc aminte de obligatii.
Eu am sa le aduc aminte aici daca citesc despre rusinea de a ne mai conduce si de a pretinde ca sunt militari.
Cum poti sa imi pretinzi sa ma imbrac ca militar daca tu nu imi dai la timp echiparea sau mi-o dai prin srl uri.
De ce drac nu se desfiinteaza serviciul asta daca si asa nimica nu face/
Nu mai vorbesc de norma de hrana medicamente locuinta de serviciu reduceri si scutiri de impozite
Sa le fie rusine si sa desfinteze dracu statutul ala ca numai militari nu mai suntem
Ne mint pe fata ca luam banii de tinuta din luna iunie prin sedinte si peste tot.
Unde sunt banii blocati prin vreun cont de unde se iau dobanzi de catre smecheri sio sa ne vrajeasca ca avem sinistrati sau alegeri.
Ce treaba are dotarea mea cu echipament cu astea?
|
|
|
| Sus |
|
|
|
|