| Autor |
Mesaj |
|
colombo Junior

Data inscrierii: 23/Iun/2008 Mesaje: 9
|
Trimis: Titlul subiectului: |
|
|
..............
Ultima modificare efectuata de catre colombo la , modificat de 1 data in total |
|
|
| Sus |
|
|
colombo Junior

Data inscrierii: 23/Iun/2008 Mesaje: 9
|
Trimis: Titlul subiectului: de ce |
|
|
Sunt nou angajat am un an si jumatate in jandarmerie.Este mult sau putin?
Nu l-am cunoscut pe Marian Moise dar am vazut ca era iubit de colegi si familie.
Cineva pe chat era indignat ca nu am pastrat un moment de reculegere,ca noi aici denigram si ca am fi nerusinati.
Am sa-i spun ca momentele de reculegere se pastreaza in suflet si nu pe site-uri sau in sali de sedinta.
Spunea admin ca este important ce faci pentru un om in viata,cat timp traieste si mai putin dupa ce moare.
Si eu cinstesc memoria unui coleg care acum am aflat ca era deosebit,trata munca,familia si colegii cu respect.
Cred ca accidentul nedorit de circulatie in care a fost implicat este un bun exemplu despre cum traim si muncim,despre cat de greu intretii o familie si mai ales cu ce se alege familia in urma unui accident:datorii in banci,tristete,suparare.
Asa ca sa il caracterizez pe Marian Moise am sa spun ca a conceput ceea ce nu multi reusesc in viata:o familie,2 copii si o casa.
Printre numeroase altele.
Dumnezeu sa il ierte!
|
|
|
| Sus |
|
|
contele de monte cristo Junior 2

Data inscrierii: 04/Iun/2008 Mesaje: 27 Localitate: important detasament de paza
|
|
|
Ce i s-a intamplat lui Marian Moise i se putea intampla oricui,oricare putea fi in locul lui.
Fiecare isi va aminti de Marian Moise ca de un bun coleg,un bun tovaras de serviciu,ca unul care iti dadea dupa ceafa cand greseai.a fost si mai inainte bine caracterizat.De altfel nu stiu cum ar fi putut sa se vorbeasca rau de el.
Se pare ca pe oameni ii uneste suferinta,munca si de aceea sunt si colegi care nu prea l-au cunoscut,nu au muncit cu el.
Acum mi-a trecut prin minte o fotografie cu Marian Moise intorcandu-se seara ca de obicei cu ani in urma din misiunile de ordine publica.
Era transpirat,cu camasa uda in posterior si pantofii plini de praf.
Ne vor lipsi glumele cu care descretea fruntile,amintirile despre misiuni pe care le povestea si cand era ascultat cu interes.
Spunea un domn pe chat ca nu am fost in dispoziție sa tinem un ocazie de reculegere aici pe forum.
Asa este,am fost cu totii preocupati cu inmormantarea lui,acolo l-am insotit ptr ultima data.
Sa-i fie tarana usoara!
|
|
|
| Sus |
|
|
jupanu Junior

Data inscrierii: 10/Iun/2008 Mesaje: 18
|
Trimis: Titlul subiectului: sa vezi si ce sa crezi? |
|
|
ce sa cred?ca i-a placut mult muzica,mai ales muzica si difuzorul din logan difozor care l-a lovit.nu l-a lovit difuzorul ci stalpul de la masina.nici una nici alta?a murit din cauza unui soc?de frica?asta se vorbeste prin oras.
mortii nu sunt vorbiti de rau ci de bine.de ce?este un obicei?
de ce nu suntem si noi vii vorbiti de bine?trebuie ca sa murim ca sa fim vorbiti de bine?trebuie sa murim ca sa avem parte de onoruri militare de reculegere si de stima publica?
trecand peste astea deplang moartea unui coleg,a unui om oricare ar fi e o pierdere.este ceva nedorit care se intampla mai devreme mai tarziu asa cum poate si noi influentam asta.
dupa cum traim asa soarta avem.
din pacate unii prea devreme se sting.
a fost si cazul lui moise marian.
|
|
|
| Sus |
|
|
arabella Junior 2

Data inscrierii: 01/Iun/2008 Mesaje: 27
|
|
|
CELE 6 PERFECTIUNI:DARUIREA,MORALITATEA,RABDAREA,VIGOAREA,CONCENTRAREA SI INTELEPCIUNNEA AU UN EFECT FINAL.PUTINI DIN NOI ATING ACEST REZULTAT.
|
|
|
| Sus |
|
|
leo Junior

Data inscrierii: 01/Iun/2008 Mesaje: 15 Localitate: peste tot si nicaieri
|
Trimis: Titlul subiectului: accidente |
|
|
Salut!
Sambata trecuta a mai murit un cadru militar,de la pompieri,tot intr-un accident de circulatie in timp ce se intorcea de la Oltenita.
Inmormantarea va avea loc astazi.
Nici nu stiu ce sa spun.Daca anul trecut recordurile la accidente se datorau neacordarii de prioritate,vitezei sau consumului de alcool de catre cadre iata ca acum si alti factori influenteaza accidentele:graba de a se intoarce acasa,stresul de la serviciu,neluarea de libere sau proasta organizare a muncii/poate chiar a vietii.
Nu as vrea sa fac comentarii vizavi de cei in cauza dar chiar nu se puteau preveni accidentele?
|
|
|
| Sus |
|
|
nigel Junior

Data inscrierii: 12/Iul/2008 Mesaje: 9
|
Trimis: Titlul subiectului: VOI NU AVETI CRIMINALIST? |
|
|
Salut!
Sunt un coleg al celui ce a fost Dan Botezatu si am ajuns aici dupa link-ul de pe http://www.jandarmeria-romana.myforum.ro/dan-botezatu-un-om-pentru-un-altfel-de-jandarmerie-vt289.html
Noi jandarmii de la Gr. mobila Bacau va multumim ptr ca ati fost alaturi de noi la decesul colegului.
In ceea ce priveste cel despre care se scrie aici ,Marian Moise(Dumnezeu sa-l odihneasca!) se pare ca intr-adevar a avut doar cativa colegi care sa scrie despre el si ceva sumar.
Se pare ca unitatea voastra nu prea are criminalist sau daca are face altceva,o fi al cuiva cine stie.
Chiar nu ati gasit pe nimeni sa posteze un film sau cateva fotografii despre cel ce v-a fost coleg?
Noi am facut cateva filmulete si le-am pus pe you tube la noi nu a facut nimeni un forum ca al vostru.Pacat!
UITATI AICI:
http://youtube.com/watch?v=eib8FCZQeh8
|
|
|
| Sus |
|
|
cpt. x Junior

Data inscrierii: 29/Aug/2008 Mesaje: 2
|
|
|
mi-ar fi plakut ca de sf maria azi sa-i spun lui marian moise la multi ani.
din pacate nu pot sa spun decat dumnezeu sa il odihneasca.
m-am bucurat cand am vazut in balci pe admin shi inca 2 colegi de la mascati cu copii lui marian moise pe care ii dadeau in comedii.
am auzit ca a fost initiativa la întâiul adjunct dl col mihai ionel
nu pot dekat sa-i felicit
|
|
|
| Sus |
|
|
|
|