Forum
  ¤   Pagina de start a forumului jandarmeriacalarasi.MyForum.ro

¤   Mesajele scrise de la ultima vizita
  ¤   Mesajele proprii
  ¤   Mesajele la care nu s-a raspuns
jandarmeriacalarasi.MyForum.ro
Jandarmeria Calarasi
 FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Oferta de incaltaminte militara

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului jandarmeriacalarasi.MyForum.ro -> Echipare,echipament Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Oferta de incaltaminte militara
Autor Mesaj
arabella
Junior 2
Junior 2
arabella

Data inscrierii: 01/Iun/2008

MesajTrimis:     Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

AM AFLAT DE CE SE ORGANIZEAZA REVISTA DE FRONT:NU EXISTA BANI PENTRU A SE ACORDA RESTANTELE DE ECHIPARE CADRELOR SI ELE TREBUIE SA PRIMEASCA CE AU MAI RAMAS IN MAGAZII.
ESTE NENORMAL SA NI SE CEARA CA IARNA SA PREZENTAM TINUTA DE CEREMONIE PE CARE NU AM PURTAT-O DE LA INCADRARE PANA ACUM NICIODATA.AM CERUT BOCANCI SI AM PRIMIT CASCHETE.
AM CERUT TINUTA LA O MARIME SI AM PRIMIT ALTA DE ALTA MARIME.TINUTA PROST CROITA,DE PROASTA EXCEPțIE IN CARE VARA CRAPI DE CALDURA SI IARNA DE FRIG.
10 FELURI DE CAMASI DE TOATE CULORILE,10 TIPURI DE BASTI,CASCHETE
NIMICA NU MAI SEAMANA A ARMATA ORGANIZATA.
DACA O PERECHE DE PANTOFI SE VINDE DE PRO LEX LA 95 LEI,jANDARMERIA A GASIT-O LA 135 LEI IAR EA SE FABRICA LA DOR-MARUNT SAU LA LEHLIU LA 50 LEI.
ACEEASI PERECHE,ACELASI MATERIAL,ACEEASI CROIALA...
SUNT AFACERI DE AFACERI CARE UNDEVA SUS AU UMFLAT BUZUNARE CU BANI,IN VREME CE PENTRU NOI NU SUNT GASITI NICI MACAR 300 LEI PENTRU O CACACIOASA DE PRIMA.
PRIME PROMISE DE MULT DE LA SUMMIT IN CAMPANIA DE ALEGERI LOCALE SI DUPA ACEASTA,VRAJELI DE COMANDANTI CARE VROIAU SA IASA EI BINE SA LI SE UITE GRESELILE.
CEA MAI MARE FERICIRE A MEA ESTE CA ...xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
(sters de admin/nu avem valoarea de a trage concluzii sau condamna/exista alt loc ptr asta)
ASA DE RAU NU S-A TRAIT NICIODATA IN JANDARMERIE.
ASA DE PROSTITI NU AM FOST NICICAND.
IMI PARE RAU DAR ESTE ADEVARUL SI NU ESTE NUMAI PAREREA MEA.

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
pirotehnistu
Junior 2
Junior 2
pirotehnistu

Data inscrierii: 03/Iun/2008

Anul trecut la inceputul anului dl cdt ne-a spus ca in 2009 conducerea jandarmieriei-curge multa miere la noi, a hotarat ca se vor da echipament si nu bani.
In realitate a fost altfel.S-a dat o parte de bani.
Nici macar nu mai au bani de restante pentru echipament.Vor sa ne dea toale ce a mai ramas prin depozite si nu ce avem nevoie.
Asta nu a fost revista de front.
Am vazut ca tinuta pe care am cumparat-o din srl-urile afisate de domnul de la echipament pe toate usile unitatii,nu este buna.
Camasile pentru tinuta de reprezentare au emblema pe mana si sunt dintr-un anume material.Este unul care se sifoneaza usor si in care transpiri repede,se calca greu.
Sub bluzon este obligatoriu sa porti o camasa cu maneca scurta si una cu maneca lunga.
Bluzonul nu mai are capse ca alea din magazin ci au arici ca astea din depozit.
Haina de ceremonie trebuie sa aiba si ea emblema,o anumita nuanta de bleu jandarm si nasturi anume.
Imi pare rau ca nu am putut sa prezentam completele termice,noua inventie a igjr .
Mai au de inventat batiste de jandarm si fesuri cu emblema.
Poate si îmbrăcăminte intima pentru atat de numeroase doamne devenite cadre.
Am cerut bocanci si ni s-au dat caschete,cerem tinuta groasa si primim camasi cu maneca scurta.
Ce inseamna asta?

neramo
Junior
Junior

Data inscrierii: 13/Ian/2009

Firma Neramo Distribution SRL din Craiova va ofera, printre numeroase alte produse specifice, intreaga gama de incaltaminte Bates produsa in SUA, folosita de armata americana. Incaltamintea produsa de Bates Footwear este la cel mai inalt standard calitativ, dovada fiind alegerea sa de catre US Army.

Pentru mai multe amanunte va rugam sa accesati site-ul www.totalmag.ro sau sa contactati firma la tel. 0251.522117 e-mail vanzari@neramo.ro

rudotel
Junior
Junior

Data inscrierii: 16/Ian/2009

ba,neramo daca vrei sa faci misto lasa-ne!
pe site-ul ala unde ne-ai trimis am gasit bocanci la 6 milioane.
eu zic ca cea mai buni bocanci sunt pantofii.
bocancu e greu si vara strica picioru frumos.

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului jandarmeriacalarasi.MyForum.ro -> Echipare,echipament Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Galaxian Theme 1.0.1 by Twisted Galaxy