pot sa spun ca se lucreaza dupa ureche daca unii sunt lasati in pace si noi jand ne ocupam de gainarii.profesionist sau amator?cred ca amator e mai potrivit.acolo pe strada mai e mult de lucru pentru multi dintre noi.
Data inscrierii: 03/Iun/2008 Mesaje: 29 Localitate: calarasi
Trimis: Titlul subiectului:
Doamna de la presa ar fi trebuit sa stie ca patrularea nu a fost degeaba iar noi ne-am ocupat cu mentinerea ordinii publice in zona la discoteci,asta aveam scris asta faceam.
Dansa putea sa ne sesizeze telefonic doar avem un dispecerat despre faptul ca acolo se vindeau bilete neinregistrate,fara pret imprimat.
Este mai usor sa pastrezi informatia si dupa aceea sa faci uz de ea in ziar,cum ca jandarmeria sau politia nu se implica in cazuri de genul celor de mai sus.
Altfel spus la sedinta cu dl. cdt. s-a pus punctul pe I in ceea ce priveste executarea misiunilor.
Eu unul as fivorbit despre ce se cere acum militarilor de catre Uniunea Europeana.
Recomandarea Consiliului Europei 1572/2002 (extras)
Art. 7. De aceea, Adunarea recomanda Comitetului de Ministri sa solicite guvernelor statelor membre:
a. sa permita membrilor fortelor armate si personalului militar sa se organizeze in asociatii reprezentative cu drept de negociere in chestiuni cum ar fi salarizarea si conditiile de angajare;
b. sa inlature restrictiile actuale inutile privind dreptul de asociere al membrilor fortelor armate;
c. sa permita membrilor fortelor armate si personalului militar sa fie membri in partide politice legale;
d. sa introduca aceste drepturi in regulile si codurile militare ale statelor membre;
e. sa analizeze probabilitatea crearii unui birou al unui avocat al poporului la care personalul militar sa poata apela in caz de dispute profesionale sau de alta natura legate de serviciu.
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum