Forum
  ¤   Pagina de start a forumului jandarmeriacalarasi.MyForum.ro

¤   Mesajele scrise de la ultima vizita
  ¤   Mesajele proprii
  ¤   Mesajele la care nu s-a raspuns
jandarmeriacalarasi.MyForum.ro
Jandarmeria Calarasi
 FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pregatire de calitate,de cantitate sau deloc?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului jandarmeriacalarasi.MyForum.ro -> Jandarmeria Calarasi imagine si prestanta Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Pregatire de calitate,de cantitate sau deloc?
Autor Mesaj
contele de monte cristo
Junior 2
Junior 2
contele de monte cristo

Data inscrierii: 04/Iun/2008

MesajTrimis:     Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai admin ce sa iti spun dupa titlu sunt putini care fac pregatire de trăsătură si multi care fac deloc pregatire.Ea pregatirea se face doar de teama de a fi reglementat de sefi si nu de cei mici sau de frica vreunui control.
Eu unul nu sunt de acord cu prezentarea conspectelor scrise dupa temele ce ni se arunca lunar pe masa pe la obiective,cunoasterea temelor fiind mai importanta decat copierea lor.
Mai este un aspect admin pe care vreau sa il spun acela al timpului de pregatire care nu prea exista,am fost la 2 alegeri am prins si noi misiuni in locul baietilor plecati la summit,serviciul este serviciu,noi putini si rezerve pentru lăsat gasindu-se greu.
ULTIMUL formă este interesul mic pentru informare,pregatire,ca si temele neatractive propuse ptr pregatire.
Ce pot sa va spun este ca sunt interesat de o pregatire practica,bazata pe expuneri,pe prezentari directe a unor subiecte ce ne intereseaza.
Am observat ca sunt ofiteri care nu stiu sa vorbeasca darmite sa povesteasca ceva ce nu stiu,marea majoritate citind temele ca noi sa le conspectam.
Despre pregatire sportiva ea s-a scăzut candva la cateva meciuri de fotbal si atat,nu se compara cu cea din scoala militara sau cu ce ne-ar putea invata altii ca Tulpan,Serban.
Imi aduc si eu aminte de ultima pregatire a tragerii care s-a facut anul trecut de catre dl. comandant ce ne-a aratat tehnica tragerii cu pistolul Carpati si de cele facute de Pisica la Oltenita.Doar atat.

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
pro sau contra
Junior
Junior
pro sau contra

Data inscrierii: 05/Iun/2008

MesajTrimis:     Titlul subiectului: pregatire Raspunde cu citat (quote)

eu unul sa stiti ca sunt pentru pregatire dar numai pentru ce trebuie nu cai verzi pe pereti,ce ne trebuie topografie,psihologie.
ma consider pregatit fata de altii si sunt nemultumit ca numeroase teme de pregatire se repeta,nu este nimic practic,toate se citesc.
am auzit de instructajele lui pisica de la mobil ca au fost practice dar din pacate este singurul care poate face un instructaj asa,alora le este greu sa coboare din birou
mai e ceva,sunt multi care gandesc:de ce sa ma pregatesc?
pentru cine?sunt platit mai bine?nu! sunt platit la fel.
sunt avansat tot la aceeasi varsta,vechime in grad
aici nu-s de acord cu ei si ar fi ceva de discutat pe tema asta.
l-am vazut pe primul adjunct agitat si nemultumit ca tot aia de la mobi din cauza necunoasterii unor procedee au fost huiduiti la un scandal si s-a lasat cu bataie.
daca se lasa cu victime?
tare as vrea ca la verificari sa se termine cu probele astea scrise si sa se faca practic totul cu biletele si in fata unei comisii adevarate nu cu nepregatiti,sa fie totul oral,abia se vad si aia care nu stiu sa vorbeasca ce cauta la jandarmerie.
in rest monte cristo a punctat bine cateva aspecte dar ramane admin sa vedem cum vine pregatirea in folosul celor de pe strada,al cetatenilor,sau pregatirea noastra a celor de la birou in folosul colegilor de pe strada.
salutare!

arabella
Junior 2
Junior 2
arabella

Data inscrierii: 01/Iun/2008

PREGATIREA TREBE' PENTRU NEPREGATITI\D-AIA EA ESTE INDIVIDUALA
DAR NU STIU DE CE MAI SUNT BIROURI ASA DE MARI CE SE OCUPA CU PREGATREA,CUM O FI IN OCCIDENT?
IMI PLACE CA ACUM TARZIUA DISPARUT IDEEA DE CALIFICATIVE
PREA ERAU ATAT DE DIFERENTIALE :EXCELENT,F. BINE,BINE...
IN MAPN DEMULT ERAU CALIFICATIVE CA DE AZI LA NOI DE NECORESPUNZATOR SI CORESPUNZATOR.
TREMINAI UN CURS SI AVEAI LA MAPN ADMIS SAU RESPINS
CU ALTE CUVINTE FACI FATA SAU NU UNOR TESTE,PROBE
MAI E DE LURU S-A SCHIMBAT SISTEMUL DE APRECIERE DAR NU S-AU SCHIMBAT FORMULARELE SI REGULAMENTELE

pirotehnistu
Junior 2
Junior 2
pirotehnistu

Data inscrierii: 03/Iun/2008

MesajTrimis:     Titlul subiectului: cine ma apreciaza ca sunt pregatit? Raspunde cu citat (quote)

la ce trebuie pregatire?
si daca sunt pregatit si nu sunt apreciat la valoarea mea?
eu asta ma intreb,ca si multi altii care nu dau nici un ban pe chestia asta.

leo
Junior
Junior
leo

Data inscrierii: 01/Iun/2008

Sal admin!

Pe timpuri cand am facut Scoala militara pentru fapte de astea facute de militari in urma carora se trimiteau scrisori de multumire la comandanti,militarii erau recompensati,erau scosi in fata formatiei,felicitati,luau prime sau permisii.Astazi? :lol: :lol: :lol:
Tare sunt curios cine or fi cei care au ajutat-o pe turcoaica aia si cum, o sa ma interesez,dar poate spui tu.
In rest,cu ce se mai lauda C.J.J. Calarasi? :-O

costi
Junior
Junior
costi

Data inscrierii: 02/Iun/2008

MesajTrimis:     Titlul subiectului: pregatire de rahat Raspunde cu citat (quote)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ma doare burta de ras!
voi vorbiti de pregatire si pe altii ii doare-n dos de asta.
nici macar la verificari nu vin.isi iau concediu chipurile de odihna.
au dat dichisitii astia de la noi de la mobil concedii de odihna la toti smecherii si pilosii,numai de planificare nu au tinut cont.
nu stiu cine dracu i-a facut ofiteri dar la unul i-a aprobat in primavara 10 zile,acum i-a mai aprobat 10 si urmeaza diferenta.
de cand sunt militar nu am vazut concediu de odihna in 3 transe.
de ce se mai fac planificari?
s-a dat spaga la acordarea concediilor?
m-am saturat de magariile astea,suntem zilnic chemati cate 2-3 ore pentru aceleasi instructaje tampite.
am fost de 3 ori chemati intr-o saptamana pentru bilant si nu s-a tinut.
s-a tinut instructajul pentru alegeri care se putea pune la un afisier.
le place in continuare sa ne cheme de acasa si sa ne rugam de ei dupa aia sa ne dea liberele.
adica vin 10 zile a cate 1 sau 2 ore din momentul meu liber si ei imi dau un liber.
s-a intamplat ca si din liberul ala sa fim chemati ca este luni si a ordonat un maior sa venim la adunare chiar ca suntem sau nu liberi,in fiecare saptamana de multe ori degeaba.
niste ofiteri de nimic, care nu sunt in stare sa ne spuna cat dureaza o misiune,cand se termina,venim la munca pentru 12 ore si stam20 ore.
ne tin ca pe prostii lor in formatie si ei ne sfideaza de pe scari de sus,nici macar nu au ce sa ne spuna,nici macar o comanda nu stiu sa dea.nici militarii in termen nu erau asa tratati,aveau invoiri,permisii le era respectat timpul de odihna.am ajuns mai rau ca ei sa iesim pe poarta unitatii cu bilet de voie.s-au spart de ras baietii de la constanta cand au vazut biletele noastre de voie,nu e nicaeri in tara asa ceva.
cine m-a pus sa vin la jandarmerie?
admin vezi sa nu stergi articolul ca o sa am grija de tine!

pirotehnistu
Junior 2
Junior 2
pirotehnistu

Data inscrierii: 03/Iun/2008

Cam are dreptate admin.
Au fost vremuri mai grele,ca la inundatii,mineriade si nu am dat in greu.
S-a gasit unu acum dupa doua alegeri sa se planga.
Pariez ca este un nou angajat.

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului jandarmeriacalarasi.MyForum.ro -> Jandarmeria Calarasi imagine si prestanta Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Galaxian Theme 1.0.1 by Twisted Galaxy