|
|
Relatia cu cetatatenii(SARACII SI BOGATII) |
|
| Autor |
Mesaj |
|
contele de monte cristo Junior 2

Data inscrierii: 04/Iun/2008 Mesaje: 27 Localitate: important detasament de paza
|
Trimis: Titlul subiectului: Bogatii sunt mai presus de lege |
|
|
Salut!
Pe noi la paza ne-a scutit sa avem de a face cu interlopii,cu indivizi care sa ne scuipe in serviciu,sa ne ameninte.
La voi este nevoie de mult tact si pregatire ca sa vorbiti cu oamenii.
Ar trebui ca sa-i tratati pe toti la felcum spune legea.
Si mai cred ca ar trebui sa fim mai intelegatori cu cei saraci cum spune colegul,cu cei care de abia traiesc de pe o zi pe alta si mult mai duri cu cei care ne sfideaza,ameninta ne jignesc.
Nu este întâia data cand aflu ca suntem umiliti,insultati de derbedei cu relatii si ca nu se ia masuri fata de ei.
Avem comandanti si trebuie sa raportam asta.
cum este posibil sa vorbesti politicos cu derbedeii care sa il insulte pe un coleg si care sa tulbure si linistea publica iar pe cei care au gasit un fier vechi disperati de foame sa-i tratezi cu bocancul?
Nu inteleg,cred ca este vorba de neputinta.
Ar trebui ca tratamentul sa fie invers.
Ati vazut ca lui sefu i-au zgariat tot derbedei de care vorbeste admin masina,de la un cap la altul.
Cum poti sa vorbesti politicos daca prinzi astfel de oameni pusi pe distrus,tulburenti,scandalagii?
Nu inteleg.
|
|
|
| Sus |
|
|
arhanghelul mihail Junior

Data inscrierii: 06/Iul/2008 Mesaje: 8
|
Trimis: Titlul subiectului: |
|
|
Monte Cristo,este vorba de 2 spete la intamplare.
Este bine ca au fost postate chiar asa ca nu s-au dat nume.
Baietii care lucreaza pe strada ar trebui ca din astfel de spete sa aiba ce invata,cum se vorbeste cu omul in diverse situatii.
Sper ca nu au fost aceeasi jandarmi la amandoua actiunile.
Dar nu asta conteaza.
Vorbea domnul prim adjunct sa avem grija la relatia cu cetateanul ca ei ne apreciaza ne dau calificative,citez:"Nu dati inapoi la derbedei,executati misiunile cu simt de raspundere si fiti aproximativ de cetatean cand are nevoie de noi...
Cetateanul ne apreciaza prin el am dovedit ca suntem capabili,increderea si competenta se dobandesc prin cetatean...
Dovediti ca sunteti competenti,studiati,cereti susținerea celor ce se pricep si implicati-va... ".
Sunt doar vorbe simple ,pe teren este altfel.
Iata cum ne vad ei cetatenii pe noi:
1/ Cei prinsi pe strada cu caruciorul de fier:
-Jandarmii sunt niste batausi,se ocupa de gainarii de furturi simple fara de valoare
2/Cei care tulbura grav linistea publica si aduc injurii altor cetateni(acum vad ca sunt si jandarmi),grupuri de derbedei:
-Jandarmii sunt niste prosti,iar i-am prostit,nu stiu sa scrie o amenda,habar nu au ce sa faca,niste necalificati
-Daca imi dau un avertisment pentru ca injur un jandarm,folosind regula de trei simpla daca il bat inseamna ca voi lua o amenda.
Se merita sa incerc,tata are bani se urineaza pe jandarmi ce este aia o amenda de cateva milioane?
Stau si ma gandesc in urma cu mult timp cat de eficace erau politistii.
Sa faci asa ceva unui politist,sa il injuri acasa la el sa fii prins de politisti langa casa colegului lor.
Erai dus la postul de politie si nu plecai fara macar 2 coaste rupte.
Aveai frica sa treci pe strada pe langa casa la politisti sa mai iesi noaptea tarziu cu derbedeii in cartier sa injuri lumea.
Daca voi le vorbiti frumos,mai bine nu-i bagati in seama,pentru ca si astia categoriile de derbedei spun sigur despre voi cei de pe strada:
3/- Jandarmii sunt niste prosti,au frica de banii si relatiile noastre,nu stiu sa vorbeasca,habar nu au ce sa faca .
CU ALTE CUVINTE MAI ESTE MULT PANA CAND JANDARMUL VA CASTIGA
LUPTA PE STRADA CU DERBEDEII
Iar ce este mai grav este modul in care gandesc multi jandarmi:
"Fii indiferent! Ce-ti pasa tie?"
Scrisa de un coleg dispecer
|
|
|
| Sus |
|
|
contele de monte cristo Junior 2

Data inscrierii: 04/Iun/2008 Mesaje: 27 Localitate: important detasament de paza
|
Trimis: Titlul subiectului: |
|
|
Da Mihai,ar trebui sa invatam cum sa ne impunem.
Legea este pentru toti la fel si pentru bogati si pentru saraci.
Nu stiu despre ce bocanci vorbiti,eu stiu ca bocancii sunt pentru patrulare si nu penntru relatia cu cetateanul.
Acolo trebuie folosit capul si gura.
Ar fi incitant sa vedem cum suntem vazuti de civili fie ei cei ce apeleaza la noi,reclama cevafie cei prinsi in nereguli incalcand legea.
S-ar putea sa ai dreptate si sa vedem ca multi au o impresie proasta.
Este greu sa vorbesti ce trebuie si cand trebuie sa stii cum sa actionezi in diferite situatii.
|
|
|
| Sus |
|
|
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|