Forum
  ¤   Pagina de start a forumului jandarmeriacalarasi.MyForum.ro

¤   Mesajele scrise de la ultima vizita
  ¤   Mesajele proprii
  ¤   Mesajele la care nu s-a raspuns
jandarmeriacalarasi.MyForum.ro
Jandarmeria Calarasi
 FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

remedierea salariala-preocupare a sefilor jandarmeriei?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului jandarmeriacalarasi.MyForum.ro -> Jandarmeria Calarasi imagine si prestanta Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
remedierea salariala-preocupare a sefilor jandarmeriei?
Autor Mesaj
jupanu
Junior
Junior
jupanu

Data inscrierii: 10/Iun/2008

MesajTrimis:     Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

suntem vazuti prost de altii si sigur nu o sa ni se aprobe nici o marire.
avem multe bube in cap si in plus ni se va spune ca nu avem obiectul muncii:
nu mai ne ocupam cu ordinea publica nu mai avem sectii si posturi de jandarmerie,de stadioane se ocupa firmele de paza iar de paza la banci sau transport de valori se ocupa tot firmele de paza.
cat de curand nu o sa mai avem raspundere nici la 112.
cam asa ni se va spune:nu va ocupati cu nimic si aveti tupeul sa cereti?fiti multumiti cu ce aveti daca nu traditionalul la revedere,altii stau la poarta :lol:
sau vor fi alte amanari pana in noiembrie la alegeri ce mai este?
multa sanatate!

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
contele de monte cristo
Junior 2
Junior 2
contele de monte cristo

Data inscrierii: 04/Iun/2008

MesajTrimis:     Titlul subiectului: Cine crede in minuni? Raspunde cu citat (quote)

Eu unul nu mai cred in minuni.
"Cine poate oase roade!",si cand spun asta este vorba de Politie.

arabella
Junior 2
Junior 2
arabella

Data inscrierii: 01/Iun/2008

MesajTrimis:     Titlul subiectului: vesti proaste Raspunde cu citat (quote)

DACA PUNEM IN BALANTA VESTILE PROASTE SUNT MAI MULTE CA CELE BUNE
GAZELE CRESC CU 12,5%
CFR CRESTE CU 7%
CURENTUL ELECTRIC CRESTE CU 4,4%
CRESC ZILNIC PRETURI CARBURANTI(IN U.E.AU INCEPUT SA SCADA)
INFLATIA IN LUNA IUNIE A CRESCUT CU 9,7%
CRESC PRETURI LA SERVICII(IN U.E.-SCAD)

ASA PENTRU NOI DOMNUL VARUJAN VOSGANIAN DE CARE VORBITI A REFUZAT SA CREASCA SALARIUL MINIM
NU SUNT BANI AU FOST PENTRU SUMMIT CITEAM CA 150 000 000 000 000 LEI ERA TREBUINță SA FACEM SUMMITUL IN ROMANIA
CE NE FACE SA CREDEM CA O SA NI-L CREASCA TOCMAI NOUA JANDARMILOR?
NIMIK!
SA SPUNEM MERSI CA NE-A CRESCUT SALARIUL CU 2% SI ATAT.
NU STIU DE CE SE COMPLIKA DOMNUL GENERAL SA NE CEARA TOCMAI ACUM DREPTURI CA O FACE DEGEABA,CUM SPUI TU PIROTEHNISTU VIN ALEGERILE. :weep: :weep: :weep: :weep:

pirotehnistu
Junior 2
Junior 2
pirotehnistu

Data inscrierii: 03/Iun/2008

MesajTrimis:     Titlul subiectului: Ce va spuneam Raspunde cu citat (quote)

Ce va spuneam ma despre prime?
uite ca a trecut Summitul si uite primele promise de conducerea jandarmeriei
In loc de prime suntem pusi sa facem raport ca nu avem activitate,a reinceput planul de amenzi si dosare penale ca in momentul lui Ceausescu.
Da suntem pusi sa facem raport ca nu avem amenzi date dar sefii nu stiu oare cine ne organizeaza munca,ei sunt responsabili de asta de lipsa de rezultate.
Si pana la urma ce efecte sa ai cand am fost la Summit la 2 campanii de alegeri locale si 2 alegeri,am pazit liceele la examene si am descarcat sau incarcat masini cu buletine de vot.
Cu alte cuvinte hamalii ministerului si cand e vorba de o întâia amarata iata ca sete acelasi maior care spune ca nu o meritam ca nu avem rezultate.
Si mai dam si teste in afara de cele care le da biroul de pregatire(o fi legal,are in fisa postului sa ne subordoneze si sa dea examene cu noi?)
Ce se intampla?
Incepem iar cu balacareala aici sau fiecare pe unde avem pile poate scapam de maiorul asta care se crede buricul jandarmeriei?
Cine se crede de nici macar nu ne lasa sa vorbim sa raspundem unor acuze?
Am cerut sa muncim si el ne planifica in misiuni noaptea intre 2 si 4 cand orasul este gol si nu se intampla nimic,isi bate joc de noi asa cum o sa o facem si noi cat de curand.
Admin sa nu stergi astea ca o sa revin.
Chiar nu merit nici macar o prima,cui se vor da si cum?
Pana la urma ne ambitionam si chiar nu mai facem nimic cu astfel de organizatori care pretind ca sunt sefi.

nigel
Junior
Junior

Data inscrierii: 12/Iul/2008

MesajTrimis:     Titlul subiectului: SALARIUL CA ACUM 4 ANI Raspunde cu citat (quote)

Despre ce se intampla la voi nu pot sa va spun ca sunt unitati intre unitati si oameni intre oameni.La noi la Bacau au prioritate la prime cei ce muncesc pe strada si baga misiuni.
Marirea salariala este o simpla vrajeala.
Poate o sa mai vorbim de asta dupa alegeri prin ianuarie-februarie la anul.Pana una alta ce sa facem cu 15 milioane salariu ce sa platim mai intai,vine iarna,avem banci,mancarea se scumpeste mereu
Rabdare ni se spune dar cata?

jupanu
Junior
Junior
jupanu

Data inscrierii: 10/Iun/2008

MesajTrimis:     Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ce remediere salariala vorbiti voi aci ca-i doare-n cur de noi,numai sa ne minta si sa ne amane cu acordarea drepturilor.asa cum ne trateaza asa trebuie sa muncim adica deloc
ne-au obligat sa ne cumparam tinuta de 15-20 mil la incadrare acum 2 ani si nu am vazut nici un ban.
atat de mult ne sfideaza ca isi îngăduie sa ne aduca la adunari ca sa ne expuna politica de imprumuturi a bancilor unde au rude.
asta mai este armata?

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului jandarmeriacalarasi.MyForum.ro -> Jandarmeria Calarasi imagine si prestanta Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Galaxian Theme 1.0.1 by Twisted Galaxy