Forum
  ¤   Pagina de start a forumului jandarmeriacalarasi.MyForum.ro

¤   Mesajele scrise de la ultima vizita
  ¤   Mesajele proprii
  ¤   Mesajele la care nu s-a raspuns
jandarmeriacalarasi.MyForum.ro
Jandarmeria Calarasi
 FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Turnatorul anului

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului jandarmeriacalarasi.MyForum.ro -> Barfa,chestii@socoteli Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Turnatorul anului
Autor Mesaj
cpt. x
Junior
Junior

Data inscrierii: 29/Aug/2008

MesajTrimis:     Titlul subiectului: diferenta dintre turnator si jandarmu anului Raspunde cu citat (quote)

citesk de mai mult timp forumu shi am facut shi eu kont aci.
ai deskis o discutie interesanta privind turnatoria in trupe
e shi un mod de a konduce dar shi de a face nedreptate la unii poate favoruri la altii.am citit shi rubrica jandarmu anului da e o diferenta intre el shi turnatoru anului.
turnatoru ce se okupa permanent de barfa shi turnat la shefi e felicitat zilnik shi apreciat de shefi
jandarmu anului e ala care are merite de munka efecte shi care e saltat in picioare sau skos in fata la adunari numai de ziua jandarmului sau a tarii kand primeste multumiri shi atat.
jandarmu anului primeste multumiri shi ala al anului prima
unu lucra prin kurtea unitatii shi are raspundere shi altu nu face decat sa ciripeasca despre ce face ala muncitoru poate il baga shi in kakat daka nu il agreaza shi minciuna e un kuvant krezut
turnatorii trebe respinsi de colectiv nu trebuie bagati in seama iar shefi care pun botu la ei nu merita styma
admin era un blog al jandarmeriei kum se mai kheama?
salve 8-)

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
leo
Junior
Junior
leo

Data inscrierii: 01/Iun/2008

MesajTrimis:     Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si de ce ma rog frumos admin te deranjeaza daca punem o lista cu prieteni care fac servicii de informare la ai lor?
Numai eu stiu vreo 15-20,dar baietii lucreaza legal si la norma si acum am auzit.
Faceti ceva si scapati de ei suntem in 2008 nu stiati?

contele de monte cristo
Junior 2
Junior 2
contele de monte cristo

Data inscrierii: 04/Iun/2008

Salut!
Turnatori exista de cand societatea inclusiv in viata civila.
Din fericire la subunitatea unde lucrez nu avem întocmai scursuri de colegi,de informatori.Seful nu permite asta,singur se informeaza,face controale cand nu te astepti.Vorbesc de paza obiective desigur.
Turnatorii se cred utili unitatii daca o sa-i intrebam ei vor spune ca din cauza lor se respecta disciplina in unitate.
Sunt numeroase de vb de ei dar nu merita.
Nici macar sa le pomenim numele ca stiu si eu cativa,nu merita nici cea mai mica atentie.
Din pacate sunt si cativa sefi care le dau atentie si iau drept buna turnatoria lor fara a verifica,iar prin turnatorie si nu prin munca cativa sunt si bine vazuti,apreciati.
Le transmit un sincer sictir si va indemn sa-i sfidati.

arabella
Junior 2
Junior 2
arabella

Data inscrierii: 01/Iun/2008

NEPUTINTA NASTE PE TURNATORI.EI SUNT PESTE TOT EI NE ANALIZEAZA MUNCA IN FATA SEFILOR.MARE PARTE SUNT IN RELATII DE PRIETENIE SAU DE RUDENIE CU SEFII SI OBTIN TOTUL DE LA ACESTIA DOAR IN SCHIMBUL LA CE TOARNA.IMI ESTE SILA DE ASA COLEGI SI DE ASTA SE LUCREAZA ASA IN UNITATEA NOASTRA.FARA STAPAN ADICA,FIECARE ISI FACE DE CAP DUPA CUM STIE CA ESTE TOLERAT.UNII PENTRU UN FLEAC SUNT BAGATI IN CONSILIUL DE ONOARE IAR ALTII SUNT LASATI IN PACE PENTRU ABATERI MARI.
CRED CA AR NECESITă SA SE SCHIMBE ODATA MODUL ASTA DE APRECIERE.SA VEDEM CU VIITORUL COMANDANT ASTEPTAT CU GROAZA DE UNII.AM AUZIT NUMELE A 2 COLONEI SI UN GENERAL,VOI CE STITI?

jupanu
Junior
Junior
jupanu

Data inscrierii: 10/Iun/2008

MesajTrimis:     Titlul subiectului: cel mai reusit turnator Raspunde cu citat (quote)

cel mai mare turnator pe care il cunosc nu ii dau numele ca nu merita sa il scriu a lucrat in biroul unui sef mare
umbla cu reportofonulsau cu telefonul mobil prin unitate si inregistra discutii ale noastre dupa care le prezenta la sefi
avea arta sa te provoace si la discutii
asta a fost numit fara concurs pe o functie f buna desi comandantul a spus ca pentru functia aceea se va da concurs
erau si 5 alte solicitari
cred ca asta ar fi turnatorul anului
ma gandesc la jandarmeria franceza si la ce s-ar face multi dintre noi inclusiv turnatorii daca anual s-ar da examene pe bune pentru ocuparea functiei pe care esti incadrat
trei sferturi ar fi pusi pe liber
iar cel mai vinovat admin parerea mea este ca nu este turnatorul ci seful care il asculta in lipsa celui invinuit si mai ales fara sa verifice sau sa verifice tendentios sau dusmanos faptele
mai mult cum spun colegii in alte cazuri similare sa nu fi luat vreo masura
asta in numele dreptatii
imi pare rau dar asta este parerea mea de fapt o convingere formata dupa cativa ani de munca la voi la jandarmerie

pro sau contra
Junior
Junior
pro sau contra

Data inscrierii: 05/Iun/2008

MesajTrimis:     Titlul subiectului: tara de pacalici? Raspunde cu citat (quote)

spunea cineva la televizor in cadrul unei emisiuni ca suntem o tara de pacalici.care mai de care cauta sa pacaleasca.unii se pacalesc singuri si gasesc dispretul colegilor.
din pacate asta am vazut si eu in jandarmerie de unde cu greutate am reusit sa plec.
si din cauza turnatoriei unor colegi am fost motivat.
turnatoria ia cumplit de mult timp de fapt unei lichele preocupat de a-si injosi colegul mai bine vazut sau pregatit ca el.
daca ai intreba un astfel de ......scuze dar nu gasesc cuvantul potrivit,a-l intreba cu ce se ocupa si ce face concret pentru a lua salariul vei avea surprize,te va bufni rasul.
dupa cum spuneti si voi astia sunt tolerati si nu este bine pentru o armata unde ar trebui sa existe transparenta si echidistanta.
interesant titlu"turnatorul anului'',vizavi de "jandarmul anului".
unde este progresul,civilizatia?traim in 2008.
cred ca si in feudalism era mai multa disciplina fata de om de camaradul de arme.dar.......
poate si pe strada voastra va iesi odata soarele!

am uitat sa va spun vad ca aveti numai dificultăți cu banii,echiparea,casaopsnaj,altele...
la serviciul unde lucrez lunar in salariu se primeste cota de echipare in bani,primim toti prime regulate,ne respectam chiar de grad,functie si nu exista turnatorie ca in jandarmerie

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului jandarmeriacalarasi.MyForum.ro -> Barfa,chestii@socoteli Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Galaxian Theme 1.0.1 by Twisted Galaxy